„ Аз не Това се поръчах, а ми се случи Това".

Цитат от реклама

 

enlightenment--150x150От момента, в който написах статията „Защо не аз?” моето подсъзнание продължаваше и продължаваше работа по изчистването и… изведнъж ме осени! Аз съм жертва! Аз съм жертва на обстоятелствата! Аз се трудя, а други получават благата! Аз чистя, а на безплатни екскурзии отиват другите! Някои хора може не вършат нищо, а моите ръце не остават без работа.

И се започна! Сигурна съм, че не съм достойна да бъда поощрена, убедена съм, че не си струва да ми плащат добре за по-спокойна и не така напрегната работа. Очевидно и за да се почувствам още по-зле, благата, които се дават на всички останали са на фона на моите неприятности, които буквално се сипят отгоре ми… : изгарям си ръката с горещо лепило, удря ме дъска по веждата, гумата на колата ми попада  в яма на пътя…

Защо е толкова несправедлив светът? Един получава дъска по лицето, а друг командировка в Рим? Отговорът е прост! Сама съм се докарала до тук – по-рано не забелязвах програмата на жертва. И ето, контрастът между случващите се неща отново ми дава шанс да видя, че трябва да чистя. Благодарение на вас, ситуации, които ми отворихте очите, видях колко дълбоко в мен стои програмата да съм жертва.

Предоставен ми е пореден шанс за чистене на конкретна програма, разбира се при условие, че аз избера да съм отговорна на всичко, случващо се в този живот, а не да хленча по този повод. Аз избрах чистенето.

Дойде време да си сменя паролата на работния компютър. Избрах такава, която ми се стори по-засукана. И  без да отлагам, пристъпих към чистенето на своята програма, че съм жертва. Все още умората, безсилието, чувството, че постъпват несправедливо към мен не ме напускаха, макар че… след няколко дена чистене на моята жертвена програма, вместо желанието да насоля мъжа си за определени негови постъпки, ме обзема радост при мисълта за възможността спокойно да се занимавам с Хоопонопоно по време на неговото отсъствие. По-добре да тръгва по-скоро, че ме чака толкова много работа! Нужни са ми време и тишина!…

„Голяма си глупачка” – ми нашепва програма с гласа на социума. „По-добре да беше отишла да се повеселиш без него, а ти пак ще си стоиш вкъщи с книгите и упражненията, а след това ще се правиш на жертва: Докато ти почиваше, аз работех!…”

Странна работа! Не ми се бяга никъде. Гласът на социума – това не е моето истинско желание, не бих постъпила така.

Заниманията с Хоопонопоно ме влекат по-силно от магнит. Ето каква интересна програма излезе на повърхността, но още по-интересното е какво се крие зад нея? Когато пелената падне и аз видя светлината, какви ли събития са възможни да се случат в моя живот, ако успея да изчистя програмата на жертва? А докато програма да съм жертва проваля моя живот, то моето Унихипили и самата тя чакат да бъдат освободени и да получат любов.

Ако моето съзнание беше чисто, аз никога не бих попаднала в тази реалност. Нито един наш косъм не пада без нашето съгласие. Значи в тези ситуации за мен съществува любов, получавам помощ, подсказва ми се, дава ми се подарък. Благодаря ти, Творецо, за възможността да видя една друга интерпретацията на нещата, които ми се случват и възможността да се чистя.

Мирът на Моя Аз

8 thoughts on “А Се Случи Това

 1. Аз също доста често усещам тази програма.И тъй като напоследък усилено чистя програмата за недостиг и отношенията с парите и колкото повече чистя – финансовите проблемите започнаха едва ли да ме връхлитат неудържимо.Дали да не поработя и върху тази програма -може нещата да са свързани!Някой имал ли е такъв случай,

  Съжалявам!Прости ми!Обичам те!Благодаря!

  1. Нещата със сигурност са свързани. Ние само си мислим, че чистим нещо определено. Не забравяйте, че до съзнанието достигат всяка секунда 11 млн бита информация. Това, което ние преживяваме е само микроскопична част от всичко, което ни връхлита непрекъснато. Ако ние чистим, то със сигурност нещо си отива. Ако ни връхлитат финансови проблеми, то явно е време те да си тръгнат. И ако не ги изкореним сега, те се покрият и ще се появят в неочакван момент с още по-голяма сила.

   С мен споделят много хора. Обикновено в началото разказват колко е объркано всичко и как нищо не се променя, после се оказва, че се случили ноебясними, хубави промени. Ще цитирам само едни случай, споделен с мен в скайп: „Viara : Мерал, мила чудесата започнаха да се случват и при мен,едно след друго. Радвам се на Н-та степен….Доста боклуци и програми трябваше да изчистя. А за споделянето бях сигурна, че ще се радваш на моя напредък,затова споделям с теб“. Нека Вяра и хора като Вяра ако искат, то нека сами споделят. (Вяра месеци наред ми пишеше колко е зле и как сякаш се дообърква всичко, нищо не се променя и т.н..) Позволих си да я цитирам (спестявайки си фамилията и града, в който живее) просто за дам кураж и са кажа: Не се предавайте! Чудесата ще дойдат, когато им отворим място, разчиствайки стария си, ненужен товар.

   Съжалявам! Моля те, Прости ми! Обичам те! Благодаря!

 2. Приятели, от април месец започнах основен ремонт на банята си. До ден днешен не е довършен, все нещо се чупи или поврежда. Вече трета душ кабина купувам. Много на време ми дойде тази информация и започвам да чистя програмата „жертва“ . Благодаря Ти, обичам Те!!!

  1. Обичам те, програма да съм жертва. Благодаря ти че изплува отново. Аз не знам поради кой спомен в моето подсъзнание преживявам това сега, но ти благодаря, че ми даваш това преживяване, Създателю и те моля за прошка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.