Винаги съм знаела, че има ангели. Навсякъде. Не мога да кажа, че често съм се обръщала към тях, но когато се явявах на изпити, тяхната помощ много ми помагаше. Спомних си, че много ученици и студенти сега са в разгара на сесиите. Може би това ще ви помогне.

Не мога да кажа, че ме мързи да уча, но прекрасно разбирам подготовката за изпитите. Не ти се иска да учиш отново или да повтаряш същите въпроси. Искаш се да радваш на слънцето, най-после да се успокоиш и просто да живееш или да включиш телевизора, да гледаш някой сериал и да „поживееш“ живота на героите.

Винаги ми се искаше да зная какви въпроси ще ми се паднат. Исках да заостря 100 процента вниманието си на това, което ще ми се падне и набързо да прочета въпросите, които няма да се паднат, просто така, за всеки случай.

Какво правих в студентските си години? Питах Ангелите какви въпроси ще ми се паднат. Често Ангелите ми посочваха номер 4. Разбирах, че трябва да наблегна на въпросите с номера 4, 13 (въпроси, сборът на които е равен на 4), 31, 22.

И наистина винаги ми се падаха именно тези билети. „Пищови“ пишех, но за себе си, аз не умеех да ги използвам. Затова ангелските подсказвания ми помагаха повече. Винаги успешно вземах изпитите.

Но най-интересното е, че именно тези билети (въпроси), които теглих и до ден днешен са ми полезни. Знанията, които съм получила в училище, в колежа, в института използвам и до днес. Имам усещането, че са филтрирали всичко, което ми е нужно. Като резултат, скъпи студенти, аз имам твърде много дипломи. Имам две висши образования, редица сертифицирани курсове и уча до днес. Учете, скъпи студенти, и Ангелите също ще ви помагат.

Обичам те!

One thought on “Ангел! Какъв Въпрос ще Ми се Падне?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.