МОЯТ МИНАЛ ЖИВОТ

прошлые жизниЗамисляли сте се понякога защо ви е страх, когато сте на високо или защо след хвърлен случаен, мимолетен поглед на  непознат за вас човек, имате усещането, че сте го познавали цял живот? Защо се случват определени неща в живота ви и защо никак не ви се удава да създадете свой бизнес?

Отговорът може да бъде във вашият минал живот. Как миналият живот се вписва в рамките на Хоопонопоно на Морна Симеона и какво става „зад кадър” по време на  изчистващите семинари? За това и много други неща ще узнаете в предстоящото радиопредаване „Моят минал живот”

Благодарим на Създателя за шанса за изчистване, който още веднъж ни дава!

Стойност 1330 руб. – приблизително 34 лв.

ЗАПЛАЩАНЕ

 

ПРАВИЛНОТО ИМЕ

flowersПравилното духовно име – това е вибрация и инструмент, който ти помага да повдигнеш вибрацията и своята енергия и да стигнеш до божествената си същност. Името  – това е твоята идентификация. Решението ти да получиш правилното духовно име означава да направиш крачка към това да оставиш старите вече стереотипи на поведение в миналото и да се съединиш със своето безкрайно АЗ.

Къде да намериш правилното име? А може то да е хавайско или скандинавско? Как да се избавиш от трудностите, които те съпровождат? Всичко това ще узнаете в предаването „Правилното име” с Кекалике.

Стойност 1330 руб. – приблизително 34 лв.

ЗАПЛАЩАНЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *