истинския ХоопонопонНеотдавна на сайта получихме имейл с въпрос затова как да различим истинския Хоопонопоно тренинг от неговото подобие. В писмото пишеше: „сега в интернет има толкова подобни семинари…”.

Реших да напиша тази обяснителна бележка, която да бъде в помощ на тези, които тепърва се запознават с тази практика. За съжаление в рускоезичното интернет пространство действително има много сайтове и всички твърдят, че само те обучават на това Хоопонопоно, което е използвал и уважаваният доктор Хю Лен. При това – където и да се огледаш и погледнеш – море от коучи и преподаватели по Хоопонопоно. Още по-смешно звучат лозунгите „Хю Лен е с нас, а не с вас!”

Доктор Ихалеакала Хю Лен, Мери Кьолер, Констанс Хокопана Вебер, Камайлали Рафаилович – това не са измислени персонажи. Теса реални хора и още повече, всеки ден работят със сайта Хоопонопоно България, регистрираните на тренинга участници и се намират в ежедневен контакт с координаторите.

Да, по отношение на изобилието от избор може свят да ти се завие, но всичко това действително ли е Самопознание на „Аз” чрез Хоопонопоно SITH®? Та нали именно това е създала самата Морна Наламаку Симеона и именно този процес е прилагал доктор Хю Лен в хавайската клиника!

Какво направих аз, когато чух лекция на Джо Витале преди няколко години?:

1.       Намерих официалния сайт на IZI LLC.

2.       Разгледах тяхното разписание по целия свят.

3.       Погледнах страницата с авторизираните инструктори и координатори. Там е представен пълен списък за текущата година.

4.       На страницата с биографиите на инструкторите има поместени снимки.

5.       На страницата с Контактите разбрах, че за удобство – практически всички координатори на тренинги на IZI LLC имат свои сайтове, даващи информация за региона.

Ако сте видели в интернет подобно предложение да посетите семинар по Хоопонопоно, то първото нещо, което направих аз и ви съветвам да направите и вие – да обърнете внимание на лицето за контакти – координатора и преподавателите, сравнете ги с официалния сайт на IZI LLC и си направете изводите. Не е важно на какъв език говорите и на кое място на земното кълбо живеете. Отговорите на всички ваши въпроси ще намерите на официалния сайт на IZI LLC.

Учители по хоопонопоно може да има много, но авторизираните са единици. Само авторизираните са посветени в това, как е необходимо правилно да се води тренинга, за да не остават никакви кармични „опашки”, а само нула, изтриване.

Всички останали семинари, тренинги – са само авторски курсове. Те нямат нищо общо с това как да се прави Хоопонопоно така, както е учила Морна.

На всеки сайт – представителя на IZI LLC има логотип. Този логотип е особен, защитен със закона за авторското право и без писменото разрешение на IZI LLC не може да бъде помесван никъде. И още – тези, които вече се намират в процес на изчистване с регистрираните за тренинга на IZI LLC – не забравяйте да попитате инструкторите каква  информация носи това лого.

По принцип всичко е просто. Надявам се моята бележка да ви помогне.

Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.