черничные-булочки__-150x150Аз разбирам, че в Хоопонопоно не е важно да знаеш как точно става процеса на изчистване, важното е да го правиш. Но ми беше интересно да видя работата на инструмента, кой инструмент се потруди да бъде изчистена една или друга ситуация. И узнах.
Близо до нашето жилище има пекарна. Продават … кексове, торти, сладки, които се пекат там. До скоро клиентите не бяха много, асортиментът не беше голям, изборът беше органичен, а вечер оставяха много непродадени печива.
Моето семейство много обичаме сладки с боровинков мармалад. Тях винаги ги печаха едва по няколко бройки, които ние купувахме. Това беше единственият магазин в нашия окръг, в който се продава подобно боровинково лакомство. Беше ми странно, че сладките бяха пресни и кусни, а клиентите бяха много малко. Хляб се продаваше само по няколко броя на ден. Продавачите бяха и скучни, не много приветливи и мудни. На касата никога нямаше опашка.
И ето, след година аз започнах да забелязвам, че започна оживление в магазина, започнаха да идват хора. А сега след още половин година, има опашка от чакащи, която стига до самата улица. Асортиментът се обогати. Започнаха да се продава и ванилов и ягодов сладолед, който бяха спрели да доставят поради липса на търсене.
Собственикът на магазина преди ходеше пеш, а сега си има кола .
А боровинковите сладки ги пекат все повече и повече. И даже не подозират, какъв безценен подарък си правят. Кекалике е разказвала за боровинковите сладки, които косвено помагат на магазините, в които се продават. Ето така става боровинковото изчистване!
Не съм се чистила специално с магазина, аз просто си купувах боровинкови сладки…
Боровинка, боровинка, боровинка…! Желая ви вкусно изчистване!

2 thoughts on “Боровинково Изчистване

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *