Днес излязох рано сутринта от нас. Със затварянето на вратата, която отвън е с топка и се заключва усетих, че нещо не е наред. Беше се заключила и колкото и опити да правех не се получаваше. Кучето ми лаеше отвътре, майка ми е извън България и се връща утре, в 10 имам важна среща, а съм със спортни дрехи, с които не мога да се появя и парите ми бяха в нас. Изпаднах в паника. Реших, че трябва да се успокоя и се сетих да се обадя на чистачката ни, която има резервен ключ. През цялото време си повтарях и слушах в колата вълшебните думички, взех другите ключове, а на връщане си казвах: какво се случва с мен, за да предизвикам тази ситуация. На стълбището, 4 пъти си казах на глас и молитвата на Морна. Застанах пред вратата и ключът отвори вратата веднага! Хоопонопоно ми е помагало винаги, но този път наистина се случи чудо! 

Милица Миланова 

Скъпа Кекалике,

Искам да ти благодаря много за консултацията, която проведохме на 7 март (2015 г.) и изчистването по време на нея. Бих искала да споделя нещо, което смятам, че би вдъхновило и окуражило много хора.
По време на консултацията ти ми каза, че основното нещо, което виждаш през всичките ми минали животи е това, че не съм обичала и продължавам да не обичам себе си и трябва да чистя тази програма в себе си.
Научих моята дъщеря, която е на 10 г. и синът ми, който е почти на 6 години всяка вечер да благодарят за нещо, по начин, по който те намерят за добър. Не знам как благодари дъщеря ми, защото го прави винаги наум, но синът ми почти винаги използва един и същи думи – Благодаря, че имам такава хубава майка, такъв хубав баща и такава хубава сестра. Същата вечер след консултацията ни, той благодари, както е обичайно и добави – и такъв хубав Аз.
Беше чудесно да чуя това и бях щастлива, защото разбрах, че чрез малкия ми син ми говорят Ангелите и процесът по изчистването е стартиран!
И това беше началото на още други хубави неща, които започнаха да ми се случват.
Благодаря много!!!

Ралица


Здравей!

Искам да ти разкажа някои от чудесата, които се случват откакто практикувам Хоопонопоно. През месец декември 2013 година ми бе поставена онкологична дигноза. Претърпях операция. Въпреки, че съм медицински работник с 22 годишен стаж и знаех, че следващата стъпкa, на която според правилата на традиционното лечение трябваше да се подложа е химиотерапия, аз чувствах, че всичко започва на духовно ниво и отказах лечението с химиотерапия. Всяка вечер се молех на Бог да ми покаже пътя за моето оздравяване. Така открих книгата на Джо Витале, после вашият сайт. Направих няколко консултации с Кекалике с помощта на сайта Хоопонопоно Чудеса. Наученото от консултациите много ми помогна да проумея причината за нещата, които се случват с мен и да намеря пътя, по който трябва да продължа. Както и предполагах – нещата не бяха само чисто физически, а си имаха дълбока духовна причина. По време на консултацията разбрах, че жените в моя род носят в себе си дълбока и неосъзната обида. За това ще ви разкажа друг път. Чистех се по отношение най-вече на здравето ми и давах обич на моето Унихипили.

Благодарение на Хоопонопоно узнах и попаднах на сеанс при лечителя Никола Стоянчев. Той и неговото лечение е другото чудо в живота ми. Този феноменален човек е тема на отделен разговор. Просто не мога да не го спомена като част от чудните факти в живота ми, които ми се случват откакто Хоопонопоно стана мое ежедневие.

Племенницата ми от години живее с приятеля си в София и все не може да вземе решение да пристъпи към категорично обвързване. Обажда ми се един ден в началото на май месец  и ми съобщава: Лельо на 07.09 ще правя сватба. Всички ахнахме защото от 5 години тя не може да вземе това решение, а сега и дошло отвътре – сложила си пръста на календара  и избрала датата. Започнаха усилени приготовления – имаме само 4 месеца. На 01 юли се обажда племенникът ми (братът на нашета младоженка) и казва: Лельо, на 20 юли ще правя годеж. Пак ахнахме, защото и той от 3 години не можеше да се реши. Сестра ми – бъдещата тъща и свекърва я обхвана паника. Племенникът ми живее в Бейрут,  а майка му (кака ми) в Кърджали. Аз през цялото време чистех и безпроблемно се намериха самолетни билети. Годежът в Ливан  бе направен. Кака продължава да се чуди как така всичко се подреди и стана като в приказка. Но аз си знам , че това е едно от чудесата  на Хоопонопоно. Просто си чистех – уж конкретно  за здравето си, но се научих да поемам отговорност за всичко в моят живот и чудесата започнаха.

Обичам те.Благодаря ти. Обичам те, мило мое Унихипили, благодаря ти.

Следваща случка: През 2000 година на майка ми бе и поставена диагнозата „Атипична психоза” – това е състояние, близко до шизофрения. Преживяхме много трудни години. Всеки месец и правехме депо инжекция, с която майка ми се чувстваше по-добре. Преди седмица си говорим с майка и установихме, че от 4 месеца не сме и правили инжекцията. Майка се чувства толкова добре, че даже сме забравили за нейната болест. Чудесата започнаха.

Обичам те.Благодаря ти.

Нежля, Bursa – Turkey

Август, 2014 г.


Здравейте!  

Искам да ви разкажа нещо, което ми се случи вчера. Синът ми имаше мач в този ден и беше заминал за игрището. Изведнъж заваля и затрещя. Беше много страшно от светкавиците и гръмотевиците. Аз гледах през прозореца, прехвърлях през ума си всичките си безпокойства, които напоследък никак не бяха малко, гледах бурята и правех хоопонопоно – повтарях си четирите фрази. В последно време проблемите се сипеха непрекъснато, но аз не се от казвах – чистех и чистех… Вярвам силно в Хоопонопоно. Реших да се обадя на сина си, за да разбера къде в това лошо време, но синът ми не ми вдигаше. След известно време телефонът звънна, но не беше синът ми. Беше някакво момче – каза ми, че е намерило телефона на сина ми и питаше как да ни го върне. А телефонът беше много скъп. Дълго благославях наум момчето за неговата честност. След един час се прибра и сина ми – целият мокър от дъжда. Каза ми: Мамо, знаеш ли какво се случи? На няколко метра от нас, ама много, много близо до нас падна гръмотевица, стана голяма катастрофа. Ние бяхме на няма и метър от катастрофата. Бях сигурна, че това е чудо. Случиха ми се две чудеса в един ден. Върнаха изгубения скъп телефон на сина ми и детето ми се спаси от голяма катастрофа. Вече бях сигурна, че това се дължи на хоопонопоно.

Сигурна съм, че  Хоопонопоно работи на 100%. Каквото и да става няма да се отказвам. Но още съм нова и искам да науча повече. Прочела съм всичко, което пише в интернет и в книгите на Джо Витале.

Обичам те. Съжалявам. Моля те, прости ми. Благодаря! 

Ще се радвам, ако публикувате моето писмо, защото искам да стигне до колкото може повече хора.

Имах нужда да споделя това.

Ваня, Благоевград

август, 2014 г.

Публикуваме писмото с известно закъснение. Правим това пояснение, за да не бъдете озадачени от конкретиката на думата „вчера”.


На мен ми се случи следното: Отивам миналата година в данъчната служба, за да платя патентен данък на името на фирмата в която работя, а в това отношение фирмата е стриктна! Подавам декларацията и ми казват, че за миналата година не е платено. Аз подскочих от изненада, казвам: „Това е невъзможно” и  им показвам квитанцията, а те: „Именно, ето на – квитанцията е на твоето име, а не името на фирмата!”  Лелееее, аз останах като гръмната. И сега какво??????????? Оказа се, че трябва да ми върнат парите по сметка и аз да ги внеса отново, а вече даже има  начислени и лихви. Е, добре, но за да ти върне държавата пари те проучват яко! Е, хубаво – аз знам, че нямам никакви задължения. Да, ама не! Обажда ми се инспекторка от данъчното и ми казва – имаш една жигула, за която дължиш около 500 лв. данък. Аз се облещих и й казвам: Та тя е спряна от движение и отдавна не съществува. Ами иди в КАТ. Точно бях прочела книгата „Абсолютна неограниченост”  и започвам да повтарям четирите фрази! Отидох в КАТ, като през цялото време си повтарям думите наум! Гледам – на гишето за справки има огромна опашка.  Оглеждам се, за да видя къде да се наредя и виждам едно празно гише. Момичето тъкмо се връща от обедна почивка и ме покани: Заповядайте при мен!  И аз хоп – та се преместих там, обясних й за какво става въпрос и тя направи справка. Видя, че е спряна от движение, издаде ми документ и каза, че е възможно да платя най-много за последните 5 години. От там отивам до данъчната служба, като продължавам да си повтарям четирите фрази и там пак наредени едни опашки… Виждам една служителка и я питам – какви документи трябва да се попълнят? А тя една тросната, крива, а в същия момент минава друга и дочула разговора ми заявява: Елате, аз ще ви кажа! И аз: Оооооооо, кеф. Отивам при нея и тя ми дава да попълня една молба, ако може по давностен период, та да намалят поне данъка. Попълвайки молбата внезапно пиша, че автомобила е служебно унищожен, вместо – че желанието ми да бъде спрян от движение е служебно прекратено, за което не те уведомяват, но какво написах, го осъзнах после като се прибрах! Питам аз служителката: кога ще получа отговор и тя казва, че до 1 месец! Прибирам се, не съм спирала да си повтарям думите, само когато говоря с някой спирам! Спомням си, че беше петък. Та така, прибирам се и си представям (въображението ми не е силно развито), че телефонът звъни и ми казват, че нямам данъци – ей така от време на време, когато се сетя. Минават събота и неделя и в понеделник телефонът звъни: Добър ден! Добър ден, обаждаме се от данъчната служба, за да ви уведомим, че не дължите нищо! Данъците са отпаднали! Само ако знаете как подскочих! Просто това не мога да го опиша, но комшиите ме чуха! Благодарих и за тази ситуация, защото така разбрах, че имам някакви задължения, но благодарение на Хоопонопоно те успяха да се изчистят! Ето това е приключението!

Петя


Алоха, Кекалике! Искам да ви изкажа моята Благодарност! Много ми беше интересно да чуя подкастите Унихипили и Женско щастие. Получих много нова и полезна информация, а също така, по време на прослушването на подкаста, аз почувствах изчистване. И още повече съм благодарна на Вселенския канал!!! I love you!!! I love you!!! I love you!!! ММ

Елвира, Казахстан


 Алоха, Кекалике!

Благодаря ви за подкастите, които силно ме вдъхновяват да се чистя „просто така,  без повод” и изобщо, просто да се чистя. Много ми хареса поканата към изчистване на целия род. Това беше полезно и за мен, и за моето Вътрешно Дете.

Да си кажа честно, аз в началото нищо не можех да възприема, а Кекалике ме дразнеше. А сега вашите гласове и присъствие силно ме подкрепят. Моето Вътрешно Дете просто се разтапя от удоволствие, все едно сме се изтегнали на някой бряг на слънце.

Подобно изменение на отношението към вас потвърждава единствено факта, че няма нищо  и никой наоколо, няма нито лоши, нито добри хора и събития – има само мое възприятие. От това, колко то е чисто от програми, зависи моето светоусещане: врагове ли виждам наоколо или светът е дружелюбен. Благодаря ви, благодаря на вашите Унихипили и на Вътрешното семейство за Чистите и Вдъхновяващи подкасти. Обичам ви!

Когато лично от автора, от Кекалике чух инструмент в подкаста „Здраве”, мен ме побиха тръпки – много рядко ми се случва това. Чудесен инструмент! И още: инструментите, които прилага моето Унихипили, то използва по следния начин: с всяко повторение на инструмента, усещам в главата си пулсация, подобна на плискане на вълна в бряг. Усещам това винаги, когато използвам личния си „обезболяващ” инструмент. И ето, че сега се повтори с инструмента от подкаста.

Благодаря, благодаря, благодаря! Looking forward for Dr.I in Russia! Понякога английският език е по-изразителен, от всеки друг… прилича на инструмент smiley

                                                                                                            Ксения, Магнитогорск.


 За Подкастите

Кекалике! Още веднъж изразявам възхищението си към вашите Подкасти!!! Понякога ги слушам по няколко пъти на ден! Моментално успокояват моето Вътрешно Дете! Желая ви МОРЕ ОТ ВДЪХНОВЕНИЕ! ОБИЧАМ ВИ!

                                                                                         Мирът на моя Аз


 Алоха, Кекалике. Алоха Чудеса Хоопонопоно! ЗДРАВЕЙ!

С удоволствие споделям с Вас моето чудо. Вероятно ще започна с това, че аз с къмпютъра съм на „Вие” с голяяяяяяяяяма буква. А ето, че се наложи спешно да:

  • Направя копие от анкетите.

  • Да сканирам копията.

  • Да ги подредя в папки.

  • Да ги изпратя на имейл.

Всички тези действия аз трябваше да направя за един час, тъй като в този ден трябваше да съм на работа, до която се добирам с теснолинейка, а тя милата пътува през 1 час. И какво да се прави, очите се боят, но ръцете действат. Чистя и работя, чистя и работя. Приятели, повярвайте не знам как точно стана, но аз просто кликвах на иконите, папките и от първия път попаднах там, където трябва. Отне ми 20 минути време. За мен това е чудо, понеже преди шест месеца аз и понятие си нямах какво е това скенер. Махало. Благодаря за изчистването.

С любов, Алфентина (Алечка), Швейцария


 Алоха, Кекалике. Алоха Сайт Чудеса Хоопонопоно.

Бързам да споделя Чудо.

В края на ноември миналата година, аз се запознах с една африканка – правих си при нея маникюр. Изглеждаше… меко казано изморена. Болеше я още и гърба, беше прекарала някаква операция на гръбначния стълб. И ето – днес наминах в салона и питам фризьорката Лена – как стоят нещата с моята маникюристка (за съжаление, не помня името й).  И Лена ми разказва (това просто е сценарий за филм, честна дума). Нашата маникюристка се влюбила, при това чувството било споделено. Той прави за нея всичко,  всичко – грижи се по всички начини! А сега, ВНИМАНИЕ! Възлюбеният й е украинец! И отдавна се познават, но Любовта дошла сега. И – питам аз: как е гърба? Как е гърбът и?!!! (та аз помня, че тя не можеше дълго да стои седнала). На което Лена ми отговаря: „Какъв ти гръб?!!! Тя сияе цялата. Порасна й коса, готви се да заминава с него в Украйна, а той с нея в Африка.”

Момичета, колко възторг и радост изпитах днес! Трудно ми е да разкажа с думи, сякаш цялата Вселена се засмя! Сега мъъъъъничко се надявам J, аз да съм следващата. Благодаря ти, Създателю. Обичам те.


 Алоха, Кекалике!

Благодаря Ви за Вашата работа. Обичам Ви. Всеки път, когато умен възникне въпрос, отново и отново Вие ми поднасяте на готово отговора на моя въпрос. Хиляди благодарности.

Между другото, прочетох съобщението в раздела „Чудеса на читатели” и искам да съобщя радостната вест за това, че аз започнах да плета. Учих се да плета, когато бях на 8-10 години и ето че след толкова години, сега аз за пръв път  си взех куки и започнах да плета. Вече от две седмици, всеки ден след работа мога да забравя за всичко. Даже повече не се нуждая от разговор, от храна (макар много да обичах тези занимания). Седя си и получавам удоволствие от това. Изплетох си елек. Благодаря Ви, за това, че Вие ми напомнихте за нещо, което съм позабравила и за това – как да бъда щастлива.

Вдъхновението Вас не ви ли подбуди да шиете, плетете и да приготвяте кулинарни шедьоври?

                                                                                                                             Жан, Алмати


Алоха! Кекалике!

 Благодаря ви за подкастите за здравето. В тях има много и полезна информация за практикуващите Хоопонопоно. Вашите подкасти са интересни, възприемат се лесно, носят много информация. Благодаря за изчистващите инструменти. Инструментът, с който се чисти глаукома и  аурата на човека е действително работещ. Аз го използвах и почувствах, че ми пречат моите лещи, аз просто съм с намалено зрение. Дъщеря ми също след като се върна от училище, свали своите лещи поради това, че с тях и беше некомфортно.

 Благодаря Ви за изчистването!

С Благодарност, Наталия.


 Кекалике! 

Благодаря за подкаста „Какво говорят парите”. Получих огромно удоволствие от слушането му, резултатите започнаха още по време на прослушването му! Когато слушах вашия Подкаст, то започна силно да ме сърби лявата длан. А при мен това винаги е свързано с това, че скоро ще получа пари. И представа си нямах откъде.  Тежичко ми беше с доходите на онзи етап. Но на следващия ден домоуправителката ми донесе сто рубли за това, че съм разпечатала някои неща в полза на  реда във входа ни, и както тя казва – за това, че хабиш листа и мастило J. Аз отначало отказвах, но бързо си спомних, че трябва да приема и благодаря! Освен това, след още един ден ми предадоха издръжка за децата, която аз и не очаквах. Такива ми ти работи.  Неизмеримо съм ВИ благодарна за Чудесната ви работа, за ВАШИТЕ Постове, за ВАШИТЕ Подкасти, за цялата информация, която ВИЕ споделяте с нас! ОБИЧАМ ВИ!

Мир от Мен

Катя, Хабаровск


 Здравейте! Аз се сдобих с два подкаста и едно предаване на този сайт, те много ми помогнаха за моето изчистване. За благодарност искам да споделя своите успехи.

Любимият ми изчистващ инструмент е Синята Слънчева Вода. Отначало се страхувах да приготвям ССВ, използвайки водата от чешмата и си купувах определена марка. Но след първия семинар (миналата есен), разбрах, че това е само въпрос на доверие, защото нищо от само себе си не е лошо. Преминах на вода от тръбопровода. Първите литър и половина изпих с голяма мъка, но когато отпих след това магазинската, веднага усетих разликата от купената вода. Но после – нищо, свикнах. Сега я пия с удоволствие. В едно интервю доктор Хю Лен казва, че пие ССВ толкова, колкото може. А и е невъзможно да препиеш със синя слънчева вода. Така че, аз разбрах, че няма върховен предел!!!

Постепенно увеличавайки своя предел, аз стигнах до 12-15 литра на ден в работни дни и по 15-20 литри през почивните. Резултатите са достатъчно радостни. Появи се руменина на лицето ми, изчезнаха кръговете под очите ми. Фигурата ми стана като на редовен посетител на финес клуб, изчезна излишното ми тегло. Много болки в тялото, които преди чувствах редовно, също си отидоха. Всичко стана не мигновено, а в течение на няколко месеца, особено след като увеличих ежедневната „доза”. Също така, разбира се ССВ не е единственият инструмент, който аз използвам. Но метаморфозите на тялото ми започнаха тогава, когато аз започнах да  използвам именно него.

Също така ССВ ми помага да се изчистя, когато се вълнувам, безпокоя се или се страхувам. Забелязах, че е достатъчно да изпия 2-3 литра и всяко безпокойство – даже и да не си отиде напълно, то със сигурност отслабва.

Считам, че всеки който практикува Хоопонопоно ми е другар по мълчание. Независимо от пола, възрастта , социалния статус, интереси, увлечения и предпочитания – ние всички имаме една посока, към Нулата. Би ми било интересно да имам между приятелите си повече хора, практикуващи хоопонопоно, защото в моето обкръжение ги няма.

Александр, Кострома


 Едно от първите чудеса на пътя на Хоо стана плетенето на мандали. Аз не плета, не шия, понякога рисувам, но когато видях плетена мандала, аз разбрах какво значи изразът „сърбят ме ръцете”. Това е много увлекателно и всяка мандала има своята индивидуалност и живее, а след това те ми разказват своите истории, т.е. това, което носят в себе си, за своите способности. Когато ги плета, аз се очиствам и разбира се, каня да се присъедини и моето Детенце – не него това много му харесва.

Наталия, Уфа


 Алоха!

Искам да споделя чудо, на което станах свидетел.

Не забравяйки за това, че „спомените никога не излизат в отпуск” аз се старая да се чистя непрекъснато. Чистя всичко, с което се сблъсквам. Повтарям си: „обичам те”, а понякога се обръщам към моето Дете с молба от рода на: „Помогни, моля те да почистим… (това, което е привлякло моето внимание)… Благодаря ти”.

Неотдавна, ние почистихме „Обществения транспорт” и сега, дългото очакване на превоз по спирките стана рядкост. Честа се случва да ускоря крачка или да прибягам, за да успея за любезно „предоставената” маршрутка! Без прекъсване, навсякъде, тук и сега. Няма нищо по-важно!

ММ

Иля, Кострома


 Алоха, Чудеса Хоопонопоно! Алоха, приятели!

 Искам да споделя с Вас Чудо. Преди шест месеца моя приятелка ми каза, че е много притеснена за своята коса. Честна дума, така беше. Наташината коса беше слаба, рядка, изсветлена до русо и дълга, достатъчно дълга. Разбира се, моята приятелка си купи витамини. Аз я посъветвах да прави маски на косата си, но в душата си си казах: „Аз съм отговорна” и „Обичам те, коса на Наташа”!

Преди няколко дена Наташа ми съобщава, че по цялата й глава са се появили мъхчета нова коса. Какви качествени витамини! Колко яко са помогнали! „Разбира се, че яко!” – казах аз и попитах: „А тялото ти също ли така бързо се окосмява?” чувала съм, че подобни витамини дават „страничен” ефект: расте окосмяването не само по главата, но и по тялото. „Не!”, каза моята приятелка – „РАСТЕ САМО ПО ГЛАВАТА!”. Много яко, нали!?

Алечка, Хампелен


 Благодаря ви!!! Това е третият подкаст („Какво говорят парите”), който аз прослушвам. Именно той ми даде много от информацията, която ми беше нужна. Огромно благодаря. Вашите гласове ми стават все по-близки. Имах усещането, че съм редом с вас в момента, когато течеше разговора между вас. Беше ми Много интересно. Беше ми Много хубаво с вас. Топло и уютно. А в края на подкаста… „се изсипаха” направо набор от инструменти, на което аз не можах да се начудя. Мили момичета, благодаря ви. Благодаря, сайт. Благодаря, подкаст.

Между другото… именно този подкаст, ние избрахме заедно с моето Унихипили. И ето резултата! Доволни сме като деца!

Анна, Курск


 Алоха Кекалике! Искам да изразя своята благодарност за този чудесен сайт! Възползвах се от вашата консултация и ви благодаря. Чрез съвместното изчистване аз се сдобих със свой личен инструмент, от което съм много радостна. smiley

 И този инструмент, който ми дадохте е просто самото чудо!!! Развързват се ръцете на моето Унихипили и аз започнах да се чувствам много добре. Последните дни започнах много често да говоря с него и то даже започна да ми подсказва кое е правилно и кое не.smiley Аз като малко дете се радвам и съм щастлива, че срещнах и открих Хоопонопоно по своя път.

Обичам ви и Благодаря! ММ

Елвира, Казахстан


 Алоха, момичета!

Тъкмо прослушах подксата „Квартирен въпрос”. Това за мене е най-веселият подкаст. Именно тук има много примери с обяснения какво да казваш и какво да правиш… Това е забележително за начинаещите. Аз постоянно си водех бележки J. Узнах много интересни за мен неща. А каква вълшебна музика звучи в края на подкаста!!!… В края на предаването усетих, че се усмихвам. smiley

Благодаря ви, Кекалике.

Благодаря за забележителния подкаст.

Беше ми Много Хубаво с вас.

Анна, Курск


 Алоха, Кекалике! Благодаря ви милион пъти!!! Консултациите с вас подреждат приоритетите, помагат да се ориентираш къде е Истината и Вдъхновението! Вие много деликатно подсказвате и направляване! МНОГО ВИ ОБИЧАМ. ДЪЛБОК ПОКЛОН НА ВАШ И ВАШЕТО ВЪТРЕШНО СЕМЕЙСТВО!

Мирът, започва от Мен, Катя


 Здравейте, Кекалике! Сърдечно ви благодаря за изчистването и вдъхновението, което щедро споделяте с хората!!! Благодаря ви, за това, което правите.

Споделям с вас едно от своите чудеса. Работейки известно време на една работа, аз разбрах, че всичко, което мога да получа тук, съм го получила. Това важи и за знанието, и за опита ми там. Не мога да кажа, че винаги ясно чувам отговорите на моето Унихипили, но когато поговорих с него за това усещане, аз разбрах – вярно е усещането ми, че трябва да си тръгна оттук. И както винаги съмненията се включиха неусетно. smiley Аз пътувах в обществения транспорт, гледах през прозореца  и…. разбрах, че сега наблюдавам съмненията си. Започнах да им говоря: „Обичам те” и усетих импулс да обърна главата си. Така и направих. И бях много изненадана от това, което видях: в този участък на небето, където нещо ме накара да погледна имаше облак с ясната формата на цифрата 6. Още повече – тази цифра беше подчертана и след нея стоеше тлъста точка!!! Никога не бях виждала така правилно очертани облаци. Но кое толкова ме удиви? Защото този ден беше шесто число на месеца. Беше денят, в който беше необходимо да поставя в отношенията си с тази работа тлъста точка. Моите съмнения отлетяха като летен вятър.

Благодаря. Мир от Мен. Jane


 Алоха, мой любим сайт. Алоха Кекалике. Аз неотдавна прослушах подкаста „Какво говорят парите” и буквално след седмица и половин моят син се сдоби с кола. Точно половин година той мечтаеше, но не успя да намери това, което търсеше. И ето какво се случи smiley

 P. S.

Алоха Кекалике!!! Искам да споделя още едно чудо,  вярно, че то се случи с моя син. На 03.07. аз ви писах, че синът ми най-накрая си купи своята кола (за която мечтаеше половин година) . И ето какво…. купи я разбира се, вземайки кредит за 4 години. Аз му помогнах в банката… А сега следва самото Чудо!!! Минаха точно 1 месец и 4 дена… и са изплатени всички пари по кредита!!! Отначало едната баба Много искаше да помогне и даде половината сума. А вчера Аз и другата баба и дядо, които също поискаха да помогнат, дадохме останалата     част от парите. Наистина, в началото бях силно против. Но занимавайки се с Хоо… моето недоволство изчезна… всичко е наред. И кредитът, взет от банката… е погасен и моето отрицателно отношение към подобен род „помощи” от страна на бабите… също бързо се смени… със спокойствие. Обичам те, Хоонопоно.

Благодаря на Блога. Благодаря на сайта. Благодаря ви, момичета.

Анна


 Алоха, скъпи Кекалике!

Искам да споделя чудо smiley. След като изслушах подкаста за Паричния поток и желанието на парите, а и след като приложих инструмента, който вие споделихте, стана чудо smiley. Аз съвсем случайно намерих 15 000 тенге, които са равностойни на 100 долара. А също така постоянно намирам дребни пари, като че ли те сами ме намират и искат да дойдат в моето портмоне smiley. Обича ви и ви Благодаря!

                    Елвира

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *