ное. 08 2016

Чудо С Големи Букви

%d1%87%d1%83%d0%b4%d0%be-%d1%81-%d0%b1%d0%be%d0%bb%d1%8c%d1%88%d0%be%d0%b9-%d0%b1%d1%83%d0%ba%d0%b2%d1%8b-150x150Детската церебрална парализа  е добре познато заболяване. Още по-тежко е, ако тази диагноза е поставена на вашето дете.

Имаме случай с реално дете, с реална майка, която е заменила паниката с Хоопонопоно изчистване. В продължение на три години майката е използвала Хоопонопоно инструменти. Привила го е просто така, без да се надява на чудо. Чистила е всичко в нея, което е създало заболяването с такова дълго име.

В резултат на чистенето детето се чувства щастливо, здраво. Майката предостави видео за виртуалния клуб за работата, която е свършила и е показала какво умее да прави вече нейното дете.

Гледайки това ЧУДО с големи букви не бива да оставаме равнодушни. Тези кадри предизвикаха сълзи от радост в мен.

Каквито и спомени в майката да са създали това заболяване, тя е успяла да ги изтрие от себе си и в резултат на това, те са се изтрили и от нейната дъщеря.

Пожелавам Ви здрави деца, мили майки! Любов и благодарност за вашето изчистване. Това, което се изтрива от нас, от родителите се изтрива от всички.

Желая ви Мир и Чудеса!

Коментари

коментари

Постоянен линк към тази тема: http://hooponopono-chudesa.bg/chudo-s-golemi-bukvi/

1 коментар

  1. Обичам те! Благодаря ти!

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван!