Print this Page

Добрина

Лутане – това е думата, която определя живота ми преди да узная за вълшебния метод за решаване на проблеми – Хоопонопоно. Местих се от работа на работа, надявайки се следващата да донесе удовлетворението, за което мечтаех. Постявах си цел след цел – постигах ги, но и те не ми донесоха мир в Душата. Желание след желание се появяваха с надеждата сбъдването, на което и да е от тях да ме направи по-щастлива.

Всичко това в един момент от живота ми ме накара да си задам въпроси като: Коя съм аз? Какво искам всъщност? Такъв ли искам да е животът ми? Трябва ли винаги да се боря за нещо? Търсейки отговорите на тези въроси, осъзнах, че нито едно външно обстоятелство не е отговорно за моето щастие, мир и удовлетворение. Осъзнах, че единствено и само аз нося отговорност за качеството на моя Живот.

Тук е мястото да споделя част от статия, която прочетох и напълно отговаря на моето ново разбиране за света. Тя се казва: „А Бог ми отговори – Не“:

„…Помолих Бог да ми подари щастие, а той отговори: „Не“. Каза, че ми дава благословение, а дали ще бъда щаслив зависи от мен….

…Помолих Бог да ми даде всички неща, за да мога да се радвам на Живота, а той ми отговори: „Не“. Каза, че ми дава Живот, за да се радвам на всички неща…“

Не исках повече да пропилявам нито ден от този Дар, който ми е даден. Вече имах нужда от ново знание, за да продължа напред. И в един прекрасен ден, по един магичен начин (какъвто е и самият процес), то се появи – Хоопонопоно – отговорът на всички мои въпроси, решението на всички мои проблеми, ключът към моето щестие. 🙂

Чрез Хоопонопоно практиката имам шанс всеки ден да създавам „по-доброто“ си Аз, да творя и да живея в един по-чист и по-светъл свят! Безкрайни благодарности! 

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/dobrina/

scriptsell.neteDataStyle - Best Wordpress Services