%d0%b4%d0%be%d0%bb%d0%b3%d0%be%d0%b6%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%bd%d0%be%d0%b5-%d1%81%d0%be%d0%b1%d1%8b%d1%82%d0%b8%d0%b5-150x150На 29 и 30 октомври се състоя най-важното и дългоочаквано събитие за мен от няколко години – Семинар II„Самопознание на „Аз“ чрез Хоопонопоно“. Аз съм много щастлива, че семинарът „избра“ Русия. В този смисъл мисля, че съм голяма късметлийка! Това чудо се случи точно „под носа“ ми!

Преди една година смятах това събитие за неосъществима мечта, а сега седя и с умиление си спомням за семинара: ))! Толкова съм радостна за голямото изчистване, което се случи в живота ми. Това беше мощно и водещо в нулата събитие. Сега връзката ми с Вътрешното Дете (Унихипили) стана още по-здрава. Забелязах големи промени в живота си и най-вече в себе си. Не се размина и без чудеса!

При мен се случи голяма положителна промяна по отношение на здравето ми. Според официалната медицина това граничи с фантастиката. Аз зная, че зад това вълшебство стои море от изчистване и тонове пуснати програми и спомени по време на семинара. Най-вече съм удивена от моменталните резултати след изчистването. Всичко започна да се случва много бързо.

Аз съм безкрайно Благодарна на всички, които взеха участие в организирането и провеждането на този семинар. Благодаря на всички, които дойдоха, за да се чистят сред единомишленици, които пристигнаха от 15 държави!

Благодаря на Създателя и своя Духовен Екип, които ме доведоха в свят, пълен с чудеса и вълшебства – Света на Хоопонопоно!

Желая на Всички Мир и Чудеса отвъд пределите на разума!

5-e1478483528722

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *