%d0%bc%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%be%d0%b5-150x150Всички авторитети в Хоопонопоно казват, че чистенето е вътрешна работа, която се извършва директно между вас и Създателя. До днес, ние с мъжа ми работим върху отношенията помежду си. Не така често, както преди, но все пак го правим. Неотдавна с мъжа ми почувствахме ползата от вътрешната работа в отношенията ни.

От много време искахме да направим много важно пътуване с цялото ни семейство. И поради някакви обстоятелства пътуването все се отлагаше и отлагаше, докато не предложих на мъжа ми да тръгне сам: „Щом не можем да отидем заедно, поне отиди ти“. Мъжът ми с радост прие предложението и си купи билети.

Аз с радост приех ситуацията и сякаш пуснах силното си желание да пътувам…, но незнайно защо, на следващия ден, след като мъжът ми си купи билети, вътре в мен се разгоря конфликт и ме налегна тъга.

Аз се чистих и се стараех да не показвам настроението си, но не успявах да пусна ситуацията. Моят вътрешен конфликт бързо излезе наяве и върху мен се стовари, неясно откъде, физическо неразположение.

На третия ден, моето Унихипили само призна на мъжа ми, озадачен от моето поведение, че физическото ми неразположение е форма на протест. Да, да, моето Унихипили се обиди на мъжа ми, защото той щеше да пътува без нас…, та моето Малко Вътрешно Дете така искаше да пътува. Е, това е! От себе си не можеш да избягаш и обидата си не можеш да скриеш.

На мен не ми остана друго, освен да се примиря… С Унихипили не можеш да спориш. То точно знае как, какво и защо. В предаватено Светът На Твоето Унихипили, Кекалике казва, че Унихипили знае само това, което е преживяло някога и нищо повече.

Как неочаквано бързо и безболезнено се разви ситуацията, какво облекчение почувствах, трябваше само мъжът ми да се обърне към моето Унихипили и да поиска прошка за това, че се получи така и че се налага да пътува сам. Той не обеща, че ще ни вземе следващия път, абсолютно нищо не обеща. Разговорът на мъжа ми с моето Унихипили се осъществи мълчешком и аз нищо не знаех за него.

В този момент ние бяхме навън и мъжът ми ни покани с дъщеря ни на кафе, за да ни почерпи със сладолед. Оказа се, че моето Унихипили тайничко е прошепнало на мъжа ми: „Купи два сладоледа и всичко ще бъде наред“! Моето Вътрешно Дете прости на мъжа ми и от моето физическо неразположение не остана и следа! В знак на помирение нашите Унихипили започнаха весело да размахват знамена.

Ето, това е историята. Всичко се реши много по-лесно и по-бързо, отколкото можех да си представя. Не си казахме излишни и обидни думи един на друг. Унихипили сам каза всичко, което беше нужно да се каже. Моят мъж направи просто това, за което моето Унихипили помоли.

Разбира се, не трябва да чакаме човека, който ни е обидил да иска прошка от нашето Унихипили. Дори не е нужно да знаем какво се случва в действителност. За мен и мъжа ми, този случай беше прекрасен опит, как без да кажеш нито дума на другия човек, ти можеш да разрешиш ситуацията по мирен начин.

Мирът започва от мен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.