Случайностите не са случайни. Във всичко има закономерност. Винаги са ме учудвали случаите, в които човек печели големи награди – изненади. Когато по телевизията са показвали мъж, който е спечелил милион или къща, за мен това винаги е било неправдоподобно. Да се случва такова нещо? Изненада.

Аз не съм любител на хазарта. Дори когато бях в Лас  Вегас – столицата на хазартния бизнес, идеята да спечеля пари изобщо не ме съблазняваше, въпреки че пред мен хората печелеха големи суми пари. Това дори не ме привличаше, въпреки че искрено се радвах за хората. Нещо повече – на тези, които постоянно ги посещават им дават различни възнаграждения – от безплатен престой в хотела до почивка на Карибите. Да! Всичко е възможно. Но този свят не е съвсем мой.

Преди няколко години, преди хоопонопоно да дойде в живота ми, аз „видях“, че трябва да купя 3 лотарийни билета. Знаех, че единият билет със сигурност е печеливш. Купих билетите и разбира се, се оказа, че печеливш е единият билет, както бях видяла. Сумата не беше голяма, но също беше подарък.

Радостта беше огромна, сякаш спечелих голяма сума. А какво ли чувства човек, който действително печели няколко милиона? Притеснявам се дори да си представя!

Неотдавна имах преглед. Млад мъж ме помоли да погледна какво се е променило на фино ниво с чистенето и използването на материалите на Морна след семинарите на IZI LLC. Говорейки за тези детайли, той ми разказа, че в Нов Уренгой е имало избори за депутати. За да привлекат избиратели и да си осигурят висок процент гласове, те направили лотария в града. Раздавали билети на всички, които идвали в избирателния район. На него също дали билет, който се оказал много симпатичен.

Той спечелил автомобил! Нов автомобил!

Интересното е, че отдавна работил над изчистването на паричните ограничения, с проблеми от различно естество, свързани с парите. Ето че ограниченията започнали да се разчистват. Обадили му се, предали му документите и новия автомобил. Толкова е просто, като в приказка.

Моят интелект беше неспокоен. Едно е това да се случва някъде там с хората, а сега познавам такъв човек! Бях безкрайно щастлива за човека, сякаш бях спечелила аз.

В разговора той добави: „Ако не беше хоопонопоно, вероятно тази печалба щеше да ме подмине“. И действително, трябва да станеш чиста и красива светлина, за да те забележи твоята красива кола, а пътят към нея се е чистил много преди решението на местната управа да направи подобна акция. Ето това е Хоопонопоно Изненада!

Такива акции и изненади трябва да се случват по-често, а земята да е изпълнена със здраве и благоденствие, още повече, че Нов Уренгой е разчистил пътя към IZI LLC семинара.

Желая ви мир и чудеса извън пределите на разбирането!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.