хоопонопоно магазинAлоха на всички практикуващи Хоопонопоно в България!

Чрез изчистване и медитация Ихалеакала Хю Лен и  Камайли Рафаилович са получили вдъхновение да открият свой Хоопонопоно магазин в Русия.

Руският и българският език са много близки. За вас сега са достъпни знаменитите сийпортове на Ихалеакала Хю Лен, изчистващите чайове, създадени по рецепта на Морна Наламаку Симеона и Камайли Рафаилович и много други неща.

Аудио, видео продукцията и книгите засега са преведени само на руски език. Но постепенно ще преведем сайта на български език за ваше удобство, а също така ще разкажем за удивителната продукция на сайта, която самите ние с удоволствие използваме в ежедневието си. Чистене по 24 часа в денонощието! – това нашият девиз. А продукцията ни помага за това!

Официалния магазин можете да откриете тук: http://xooponopono-rossia.ru/

За да получите това, което ви е необходимо, идете на страницата с продуктите и изберете чрез червения бутон доставка в България „ОФОРМИ ПОРЪЧКАТА”("ОФОРМИТЬ ЗАКАЗ").

ближнее зарубежье

1212

После следвайте инструкциите в системата. Щом ви изпратят вашата поръчка, вие ще получите на имейла си номер за следене на поръчката.

За всички въпроси, свързани с паричните преводи и плащанията пишете не имейла на администратора  contact@hooponopono-sng.ru. Ще ви отговорим достатъчно бързо и няма да ви караме да чакате.

Хавай и духът на Алоха сега са много по-близо. Възползвайте се от момента.

One thought on “ХООПОНОПОНО МАГАЗИН

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.