Хоопонопоно практиката за мен е лека и лесна за използване. Чистя се дори когато върша ежедневните си задължения. Мога да правя това във всеки момент, без да прекъсвам решаването на важните въпроси. Не трябва да ходя в планината и с часове да седя в някоя пещера, правейки сложни многочасови медитации, седейки в неудобна асана.

За мен и моето семейство чаепитието е повод да се съберем заедно и да поговорим за нещо интересно или за наболели и вълнуващи ни теми. Обсъждаме последните новини и решаваме семейни въпроси. Когато пия чай сама, аз много мисля… За мен чаепитието е още един хубав повод да се чистя и да пусна спомените и програмите. А с изчистващия чай е много по-лесно и по-вкусно да се прави е това. Удивително! Сега пия чай и пускам програми и спомени!

В момента в хоопонопоно магазина има няколко вида чай, всеки от които решава определени проблеми. Медитацията, която е била получена от Създателя по повод как работи «Въздушен чай» ме вдъхнови да купя именно него.

„Медитация: Въздушният чай е квинтесенцията на битието. Той носи кристална енергия – Дишане, което се е използвало от древните дракони. Въздушният чай носи полза на съвременното човечество, разкривайки способности за предвиждане и ясно виждане на планетата, усъвършенстване на човечеството. Подобрява живота и работи над качеството на съзнанието. Въздействието на Въздушния чай е насочено към всичко, което е свързано с „третото“ око, с усещането на финия свят, Унихипили“.

Не зная как е при вас, но мен ме вълнуват такива способности :). Ще споделя своя личен опит.

Първо, при мен се изостря усещането на финия свят, усеща се присъствието на нещо невидимо във въздуха. Струва ти се, че всеки момент може да се види нещо, което не се вижда с очите.

Например, приятелката ми, която също си купи «Въздушен чай», когато започнала да го пие, забелязала съвсем неземните разговори на нейното дете. Приятелката ми пие «Въздушен чай» на масата, а детето и, което е до нея изведнъж започва да разказва как си пише с любимата си баба, която вече се намира в другия свят…

Второ, чаят успокоява ума, възвишава се над земната суета. Вече не искаш да бързаш за никъде, не искаш да се набъркваш в безсмислени интриги. Иска ти се просто да пиеш чай и да наблюдаваш отстрани. Представям си как Създателят ни гледа отгоре и мисли:

„Какво правите? Успокойте се…“ Чаят помага да бъдете в състояние „тук и сега“, да се приближите към състояние на нула.

А колко много спомени се чистят, докато пия тази прекрасна напитка! Най-важното е, че сега съчетавам приятното с полезното: пия вкусен чай и правя своето изчистване!!!

Желая ви приятно чаепитие, много изчистване и чудеса извън пределите на разбирането!!!

Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.