ИНТЕНЗИВНООстават броени дни до момента, когато ще започна работа на семинара на IZI LLC с хора, които практикуват Хо’опонопоно от много години. Моето изчистване с всички участници, които са се регистрирали на този семинар започна преди няколко месеца. Радвам се, че ще видя приятелите си – практици и лично ще мога да им благодаря за шанса, който ми дават отново и отново да чистя всички общи програми.

Също така се радвам, че ще мога да взема със себе си Списъка за Интензивно Изчистване и всички, които присъстват в него. Не е ли приятна изненада? Освен, че самият Списък е Хо’опонопоно инструмент, също така ми се откри възможност да се „чистя“ милиони пъти по-интензивно, а на мен това ми е нужно! Вярвам, че чистенето и работата на семинара ще освободят много програми – не само моите, но и на всички хора от Списъка за Интензивно Изчистване. Аз много жадувам за мир и състояние на Нула.

Благодарение на Списъка се случват чудеса, такива като озарения и идеи за нови открития, нова работа за хората, подобряване на здравето и не само това. Да, да, да. Хоопонопоно не е за получаване на резултати, но винаги е много приятно да се наслаждаваш на това, което наричаме Чудо.

Обичам Хоопонопоно. Обичам мира в душата и много често ми се иска да кажа „Миг, спри!“, просто да остана в тишина и спокойствие и де се потопя в процеса на коригиране.

Благодаря! Благодаря! Благодаря!

Обичам те!

One thought on “ИНТЕНЗИВНО

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.