petrishaВсеки, което е ходил на Семинар Самопознание на „Аз” чрез Хоопонопоно SITH®,  или е чел книгата на Джо Витале „Абсолютна неограниченост” знае за доктор Ихалеакала Хю Лен. За някои, той е легенда.

Това, което е постигнал в хавайската клиника може да поражда съмнения, въпроси, но независимо от това използването на Самопознание на „Аз” чрез Хоопонопоно, създадено от Морна, действително дава невероятни резултати. Болестите постепенно си отиват, децата се „изтръгват” от наркотиците, а при други значително се подобрява финансовото състояние.

Тези, които все още живеят в опити да разбират какво е направил доктор Хю Лен, не фиксират промени в живота си, доколкото анализът – не е изчистване, а само преживяване на съществуващите програми. Финансовата яма ще бъде все по-дълбока, проблемите на работа ще са все същите. И всичко само за това, че интелектът е свикнал да анализира, а не да чисти.

Аз имам щастието да познавам лично не само доктор Хю Лен, но и други силни в изчистването си хора.

Няма къде да ги видиш, за тях не се говори, а техните резултати в чистенето  хвърлят във възторг и опитните Хоопонопоно практици, свикнали с Божиите чудеса в живота. Тяхното изчистване внася значителни промени в живота на хората и даже спират природни катаклизми.

Има в IZI LLC един инструктор, който много ми напомня на Хю Лен. Само дето не е мъж, а е жена. Казва се Петриша Лин Леолани Хил. Запознали са се с Морна на Хаваите и тяхното приятелство е продължило дълги години. Морна не един път е гостувала на Петриша. Петриша е виждала как Морна прави своето Хоопонопоно и нещата, които са се случвали в такива моменти можели да се сравнят с чудесата на Исус.

Запознах се с Петриша преди две години, по думите на Петриша съвсем не случайно. Струва ти се, че вече си приел това, че можеш да виждаш фините измерения, разговаряш с духове, общуваш с Унихипили, но разказите на Петриша за Морна винаги ме водят до по-високо ниво на моите представи. Моят интелект буквално остава със зяпнала уста от удивление. Оказва се, че моето съзнание още не е готово да слуша за телепортацията като нещо естествено. В същото време се оказва, че това е възможно и е част от ежедневието на Морна.

Изчистването на самата Петриша поразява с дълбочината си. Разкажеш и за проблема си, а на следващия ден… Няма болест, няма проблеми с парите. Няма ги и това е! Това не може да се обясни. Даже ти самият не можеш веднага да проумееш този поразителен резултат.

Винаги чакам с нетърпение срещите си с нея, защото винаги научавам нещо ново и интересно от изчистващата практика.

7 thoughts on “Силни В Изчистването Си

 1. Здравейте!Вярвам в Хоопонопоно и го практикувам от доста време.В много случаи установих , ако не напълно ,то поне облекчение на ситуациите.Единствено в областта на финансите нямам напредък.Даже напротив от известно време колкото по-усърдно чистя -проблемите ми се увеличиха и задълбочиха.Споделете, ако при някой се получава същото.
  Благодаря!Обичам ви!
  Мария

 2. Здравеите Мария,практикувам Хооп….от около 2 години.Относно парите според мен трябва да се подхожда с Любов.Предлагам Ви нещо от моя опит в тази насока.Между чистенията или когато се сетите си повтаряитте с Любов: Благодаря за парите.Помага повярваите ми и то идва по наи невероятния начин.Не се отказваите нищо не губите само можете да спечелите.Желая Ви успех.Обичам Ви,благодаря…

  1. Благодаря ти, Вяра. Знам, че говориш от собствен опит, увенчал търпеливото ти, настойчиво и непреклонно чистене с успех. Благодаря!

 3. Как да се справя с тревожността? Има моменти, в които съм добре, но след това сякаш поадам в дупка, от която едва се измъквам.

  Моля простете ми! Обичам ви,багодаря!

   

 4. Здравейте,не знам дали аз нещо не права,както трябва или може би не използвам правилните инструменти,но колкото повече се старая,като че ли нещата повече се задълбочават!Моля,споделете има ли универсални инструменти!Благодаря!Обичам ви!

 5. Хоопонопоно дава обяснение на всичките ми проблеми, а те изобщо не са малко. Вярвам в Хоопонопоно и искам да отида на семинара, само в него виждам спасение от повтарящите се десетилетия наред проблеми които не искат да си отидат. Но искам да попитам дали е възможно да се направи отстъпка от цената на семинара за семейство с втора група инвалидност. Тъй като цената на семинара не е по силите ни. ОБИЧАМ ВИ, БЛАГОДАРЯ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.