Преди три години за първи път чух думата Хоопонопоно. Мъжът, с който разговарях ми обясни: „Това е инструмент, с който се чистят кармични връзки и се решават проблеми…“. Аз отговорих: Моля?! Хо… какво…? Що за дума е това? Какво означава? Той добави: „Това е само един от тях. Интрументите са много“. Разговорът приключи, но интересната дума привлече вниманието ми. Исках да узная нещо повече за това.

Разбира се, първото нещо, което направих, беше да потърся информация за процеса в интернет. За мое най-голямо щастие, попаднах на сайта Хоопонопоно чудеса. Интересните статии и невероятни истории прочетох на един дъх. А в Хоопонопоно магазина открих раздела „Прегледи с Кекалике“. Реших да се регистрирам с надеждата да получа отговори на мои въпроси и напътствия, тъй като това беше много труден период в живота ми.

Жената (тогава не познавах Кекалке), която провеждаше прегледа меко казано не ми разказа хубави неща. Не знаех как да се справя и да се измъкна от това положение. На прегледа получих насоки какво да правя и как да продължа. Кекалике ми даде „доза оптимизъм“ (по начин, по който само тя умее) и започнах да изпълнявам всички препоръки. Благодарение на мощната подкрепа на Кекалике, не само че се „измъкнах“ от положението, в което се намирах, но сега ми се случват чудеса, за които даже не съм си позволила да мечтая :).

Само няколко месеца след това се проведе вторият за България семинар по Самопознание на Аз чрез Хоопонопоно, на който имах честта на живо да се запозная с Кекалике. Изключително съм щастлива и благодарна, че Бог я изпрати в живота ми. Тя е мощен „катализатор“ на всичко, което ми се случва. Всеки споделен проблем с нея се решава по най-бързия и идеален начин. Примерите за това са безброй :). А подкрепата от Кекалике в най-трудните моменти не може да се сравни с нищо на света. Думите са малко, за да опиша това, което бих искала да споделя за нея, но всеки сам може да се увери в гореказаното, да получи нейната подкрепа и безусловна любов. Тя е винаги на разположение, винаги готова да помогне и да чисти нашите проблеми.

С огромно желание и любов, Кекалике е създала и неуморно продължава да поддържа сайта Хоопонопоно Чудеса за нас. Това не е просто сайт, а чисто интернет пространство, където всеки може да почерпи любов, вдъхновение и подкрепа. На обновения сайт ще намерите вдъхновяващи статии, видеа, лотария, купони за намаление, прегледи, книги, както и уникалните Практически занятия с Кекалике. А всеки разговор и среща с нея са истинско удоволствие. Убедете се сами! Възполвайте се от възможността да общувате с нея на живо на „Ежемесечните срещи с Кекалике“. Не са за пропускане! Винаги е интересно и изчистващо! 🙂

БЛАГОДАРЯ, КЕКАЛИКЕ! ОБИЧАМ ТЕ!

2 thoughts on “КЕКАЛИКЕ – ДАР ОТ БОГА

  1. О, Добрина , толкова навреме си писала и мнпго съм благодарна и обичам теб и Кекалике много.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.