May 19 2015

Колоритът На Културите – Хавайски Казахстан

КолоритътПреди два месеца се проведе тренинг на IZI  LLC в гр. Астана – столицата на Казахстан. Семинарът беше необикновен. Това го забелязах не само аз, но и тези, които бяха за втори път на семинар.

На всеки семинар аз научавам много нови неща. Понякога просто ми настръхва косата от възторг и удивление за това как работи Хоопонопоно и какви неща са се случвали, когато самата Морна е водила самите тренинги. Някои истории изглеждат нереални. Аз по принцип съм човек открит за всичко необичайно, непонятно. Аз говоря с духове, с предмети, с къщи и бизнеси, но когато съм с тях, често се улавям, че ми минава през ум мисълта:  „Не може да бъде!”

След семинара се разходихме из местните магазинчета – аз и инструкторът намерихме невероятно шапка за Ихалеакала Хю Лен. Знаехме, че скоро има рожден ден и той е голям фен на шапките. Той постоянно ги носи. Шапката изглежда като националния флаг на Казахстан – такава ярка и красива. Имаше надпис «Kazakhstan».

Скоро след това получих e-mail  от Хю Лен с благодарност за шапката. За доказателство на своя възторг Ихалейкала даже ми беше изплатил своята нова снимка, като на главата му стоеше казахстанската шапката.

Между другото ми изпратихме и местен шоколад. МММ!!! Шоколадът му беше харесал! И вероятно именно за това от него Хю Лен беше приготвил горещ шоколад, който аз видях на масата на която седеше на същата тази снимка.

Получи се славен подарък! А ние се смеем  – отново Хоопонопоно проработи на 100%! Хаваец с казахска шапка – колоритът на културите.

Искам да ви съобщя, че Създателят най-накрая откри вратите и за България. С помощта на изчистването и общуването със Създателя бе определена както държавата, така и градът за провеждане на семинара през 2015 г. – София.  Важното е, че началото е положено. Дали ще има друг семинар в България – никой не знае, но знам едно: изчистването открива и ней-тежките врати и решава неразрешими проблеми. Всичко е волята на Създателя.

Не пропускайте възможността да преминете семинар и да се научите да правите Хоопонопоно на български език. На територията на България няма нито един авторизиран преподавател, обучаващ на Хоопонопоно. Авторизираните преподаватели, които имат благословията на Създателя, са посочени тук.  Вие можете да видите и снимките им, за да не попаднете на самозванци.

Честит Рожден Ден, Ихалеакала!
 

Коментари

коментари

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/kolorit/

3 comments

  • Юлия on May 19, 2015 at 10:20 pm
  • Reply

               Алоха  Приятели ! Благодаря на Създателя за възможността да присъствам на семинара в България . Благодаря ,че имах възможноста да се докосна до малка част от това велико чудо Хоопонопоно. Обичам Ви и до нови срещи !                                                              Честит рожден ден д- р Хю Лен!                                                                                                                                                              

  • Росица Георгиева on May 20, 2015 at 12:14 am
  • Reply

  Благодаря! Алоха! Честит рожден ден, Хю Лен!

  • Veneta on May 20, 2015 at 10:44 am
  • Reply

  Благодаря на всички за възможността да се запозная с Хоопонопоно. Нямах възможност да се включа в семинара в София, но следващия няма да го пропусна. Дано да е по-скоро. Честит Рожден Ден на д-р Хю Лен. Благодаря, обичам те!

Leave a Reply

Your email address will not be published.