Print this Page

Мерал

Аз съм Мерал.

Историята на легендарния д-р Хю Лен, разказана в книгата „Абсолютна неограниченост„ ("Zero Limits”) на Джо Витале ме завладя тотално. Но и друг факт ми направи неописуемо, невероятно впечатление.

За пръв път узнавах държавно правителство да обяви и то приживе, една лечителка и учителка за живо национално съкровище, така както се е случило в щата Хавай през 1983 г. с Морна Наламаку Симеона – преподавател по Хоопонопоно, основателка на метода "Самодентичност чрез Хоопонопоно".

Тя е изнасяла беседи за Хоопонопоно в болници, колежи и дори в ООН. Насоченият към вътрешния свят на човека метод на Морна вършел чудеса. Още недочитайки даже книгата, ме обхвана трескаво желание да науча повече подробности за това чудо. Имах вътрешното убедително и красноречиво усещане, че това е нещо, което ще промени живота ми. Трябваше на всяка цена да отида на семинар и да го изуча.

Удаде ми се чак три години след първия ми прочит на книгата. Макар и преминала вече обучение, аз исках и търсех още информация. Знаех със сигурност – това не е поредният алтернативен метод за промяна на тялото и живота ми. Бях намерила своята Библия, която успява да внесе покой в душата ми. Исках да я опозная в най-дребните  и детайли и  да разказвам на колкото може повече хора за нея.

Да, на семинара те обучават на „Правилата за движение”, но трябва ли сам да натиснеш педала на газта и да завъртиш ключа на двигателя, поне в самото начало ти винаги се питаш: Как точно беше? Така ли трябваше да стане? Правилно ли го направих?

В получаването на отговори на подобни въпроси ми помогна сайта на руските практици „Чудеса Хоопонопоно”. В сайта вече четири години споделят опита от практиката си хора, които са допуснали това древно знание да стане част от живота им, а чудесата в него – ежедневие. Нито един случай не е измислен. Всички ситуации са реално преживяни.

Реших да преведа материалите от този сайт, исках те да станат достояние и на българите. Мечтаех да имаме и ние наша, българска Хоопонопоно общност.

Много хора започват да практикуват с голям ентусиазъм и се отказват бързо, невиждайки веднага с ограничените си човешки сетива видими физически промени.

Доктор Ихалеакала Хю Лен, който е човек ясно виждащ и ясно чуващ, казва: Ако можехте да видите какви промени настъпват около вас, когато изричате думи на любов и благодарност, не бихте спирали да го правите дори за миг!

За мен Хо’опонопоно е неделима част на живота ми. Докато съм жива и в съзнание, аз ще продължавам да се чистя с Хо’опонопоно.

За промените и чудесата в моя живот тепърва ще ви разказвам на страниците на този сайт.  Като за начало мога да споделя едно от тях: Благодарение на Хоопонопоно, аз станах администратор на първия български сайт за Хоопонопоно практика.

Добре дошли в Света на Чудесата.

I love you! Peace of I.

                                                                                                                                 Септември, 2013 г.

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/meral/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

scriptsell.neteDataStyle - Best Wordpress Services