Хоопонопоно е процес на безстресово решаване на ситуациите. Доктор Хю Лен и Камайли често разказват, че Морна винаги е отбелязвала този факт.

Хоопонопоно работи меко. Ние само подаваме петиция към Божествения Създател. Приемайки я, Създателят изтрива информацията, която се явява проблем за нас.

Когато говоря за това, че Той изтрива, това не означава, че той взема телената четка и започва да дере кожата ви до болка. Не, това става на енергийно ниво, без болка и ще отбележа – неусетно.

Понякога виждам коментари на сайта: „…ето чистих и ме заболя крака…”… Казвам на човека: „Радвайте се! Болката е спомен, който най-после е излязъл на повърхността, молейки ви да го пуснете.” Как да го пуснете? Казвайки: „Обичам те”. Заболял ви е крак? Много хубаво, че се случва именно сега, защото можете да правите своето чистене, да поправите всичко, а не тогава, когато лекарите са решили да го ампутират. Не пожелавам това никому.

Затова, физическите усещания са само спомени.

Представете си тръби, по които към вас идва вода, щом отворите крана, за да си измиете ръцете. Ако в тръбите има много мръсотия, щя става все повече и повече и рано или късно ще запуши пътя на водата. Водата ще спре да тече. Ако изчистим мръсотията, то водната струя ще се възстанови.

Така е и с нашето тяло. Трупа и трупа всичко, което ядем, имаме лоши навици, не си обръщаме внимание…, да не говоря за физическото обездвижване. Защо ни е да чакаме да ни се стовари на главата, когато може да решим проблема меко и с Хоопонопоно още сега?

Винаги е по-лесно да стовариш вината върху друг: „Те са ми продали лоша храна, Те ми дадоха много работа за вкъщи, затова и не мога да се занимавам със спорт. Хоопонопоно изтласква на повърхността тази болка…”

И отново да се върнем към 100 %-ната отговорност. Тази болка си е в нас и би си стояла в нас, докато в един момент ни порази не във веждата, а в окото. Хоопонопоно тихо и спокойно отстранява програмата за болка, преди още да се е спуснала до физическото тяло.

Всички обичаме да се оплакваме, а да поеме 100% отговорност никой не иска. Хубавата новина е, че и това може да се изчисти smiley.

Желая ви Мир и Чудеса отвъд пределите на разума.

Благодаря.

6 thoughts on “Морна Наблягаше На Това

  1. Благодаря, обичам те! Моля за помощ и прошка! Благодаря! Как да спре агресията наоколо, егоизма на биологичния ми „баща” , за да усетим спокойствието и баланса в живота и да видим хубавата негова страна ?!

     

     

  2. Много те моля да ми простиш. Съжалявам. Поемам 100 процента отговорност за живота си. ОБИЧАМ ТЕ! БЛАГОДАРЯ ТИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.