Наша-Главная-Задача-1-150x150Кой от нас не иска да е здрав? Когато нещо те боли, не си в състояние особено да се радваш на живота. Здравето не може нито да се купи, нито да се подари. То може само да се чисти! Именно да се чисти, правейки Хоопонопоно.

Повечето хора имат своите болежки, както и аз, аз също не правя изключение. Никога не съм се отличавала със сибирско здраве. Ето и сега съм в плен на коварна болест.

Ах, как ми се иска да предам своите проблеми на лекаря – нека той ме лекува, та нали това му е работата. Той ще ми даде една вълшебна таблетка, ще я глътна и… Стоп! Стоп! Стоп! Ето изскочи програма: прехвърлям отговорността за собственото си оздравяване на лекаря!

Още великия Авицена е казвал на пациентите си: Ние сме трима: Аз, ти и болестта. Която страна вземеш, тя ще победи. Аз избирам страната на Създателя.

Да отидем по-нататък: „Ах, колко съм нещастна, колко ми е тежко. И за какво ми се случва всичко това?” – за нищо, просто спомените изплуват във вид на болест. И кой може да знае какво сме преживяли в предишни животи?

Причините за болестите както виждаме – са много. И в основата на всичко това лежи преди всичко възможността – да поемем отговорност за себе си и за своя живот. Понякога е много трудно. Струва ти се, че нищо не се променя, искате си да захвърлиш всичко и нека всичко си остане по старому. Стоиш и си мислиш: „Някой е излекувал онкология, а аз от хронична хрема не мога да се отърва…” И отново пред нас стои изборът: да се отдадем на или на унинието, депресията, меланхолията, да продължаваме да се опияняваме от своята мъка или да се отдадем  на Изчистването. На Изчистването! На Изчистването!

Моята главна задача е да се чистя и доверявам!

3 thoughts on “Моята Главна Задача

  1. Кой иска да е здрав? Риторичен въпрос – всички. Всички имат изконното право да са здрави. Да изчистим всичко това. Обичам те, Съжалявам, Моля те прости ми, Благодаря ти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.