„Колко е чудесно да осъзнаваш, че съществуването е състояние на нашето съзнание, че няма нищо извън нас, вън от нашето съзнание и че това, което ние преживяваме и изпитваме съществува само в нашето съзнание във вид на вдъхновение или проиграващи се спомени. Проблемите, болестите и страданията са само спомени, които се проиграват в подсъзнанието.”

Доктор Ихалекала Хю Лен.

Колко е хубаво, че Самопознание на „Аз” чрез Хоопонопоно пробужда много хора от многовековен сън. Хората буквално като пеперуди разтварят крилата си и си спомнят, че те могат да летят, наслаждавайки се на мира в себе си, свободни от раздразнението, негатива, болката и злобата. Те разбират, че не е нужно повече да се свиват от безпокойство и страх, да се боят от  живота.

Ето вече от три години съществува „Клуб на практикуващите Хоопонопоно от България”. През това време клубът се разрасна, обнови се неведнъж. Ние събрахме огромен клондайк от хоопонопоно материали, които са достъпни за участниците 24 часа в денонощието в клубния кабинет. Събирахме всичко това троха по троха от първоизточника за онези от вас, които настина се интересуват от всичко, свързано с чистенето. Колко често се случва да ни е тежко и колко е ЛЕСНО да забравиш да се чистиш в този миг. Влизаш в Клуба– преглеждаш някое видео с Ихалеакала или с Морна и отново влизаш в релси, разбирайки, че само спомените са тези, които тежат на душата ти.

През цялото това време ние сме се срещали на живо един път всеки месец на онлайн мероприятия. Никога не съм си представяла, че за цялото това време ние се радвахме, плакахме, споделяхме и се чистихме в 72 предавания на живо. Радвахме се на срещите и си организирахме реални чаепития с истински чай след семинарите на IZI LLC. Колко сте красиви! Беше ми приятно да ви прегърна и да пообщувам с вас!

След клубните ни онлайн срещи участниците постоянно споделят как проблеми от физически или финансов характер се подобряват, или отношенията им с хората стават по-добри. Даже най-сложните, изглеждащи безизходни ситуации сменят посоката си от минус към плюс. Това не е никак чудно, защото със своето присъствие на онлайн срещите ни  удостояваха и нашите Ангели и Духовни наставници. С тях винаги е топло и уютно.

Няма да крия, че имам щастието, което и досега продължава да ме сполетява – да общувам с Камайли Рафаилович, Ихалеакала Хю Лен, Хокопона Вебер и Мери Кьолер. Аз много неща научих и все още уча от тях като и до сега продължавам да се чудя колко е безпределно знанието за Морна Наламаку Симеона, за Самопознание на „Аз” чрез Хоопонопоно, за приложението на различните инструменти, които са били получени от Морна, Камайли и Ихалеакала. Тези хора достатъчно дълго са медитирали, разговаряли със Създателя, разбирали са прости истини, които споделят с нас и досега.

Именно благодарение на тях до нас достигнаха семинарите Самопознание на „Аз” чрез Хоопонопоно. Някога не смеехме и да мечтаем, че можем да имаме такава възможност.

Участниците споделят своите интересни резултати в статии и отзиви. Когато слушаш или четеш тези истории разбираш как Хоопонопоно работи на 200% и няма нито една сфера в живота, която да не се е изменила в положителна насока. Това те вдъхновява и ти се иска още и още да се чистиш от спомените.

Използвам случая да благодаря на всички, които ми помагаха от самото начало. А в навечерието на Новата Година ми се иска да поработя като Дядо Мраз – да подаря на онлайн срещата ни в Клуба на 30 декември на всички участници приятно изненадващи новини и подаръци.

Практикувайте Хоопонопоно, използвайте тази невероятна практика, която нулира деструктивните програми, пускайки в живота ви чистота и светлина. Чистотата никога няма да попречиsmiley.

С обич,

Ваша Кекалике.

5 thoughts on “Наслаждавайки Се На Мира В Себе Си

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.