Днес искам да ви разкажа  една история за изчистване, която ме порази. Ето и историята – навярно вече цяла  година моя позната натрапчиво и редовно озвучаваше своя проблем: нежелание на сина и да учи.

Като се замислиш – вече не съм студентка, синът на мъжа ми също завърши, даже защити аспирантура. Отстрани изглеждаше, че проблемът Не искам да уча не е мой.

Но съвсем скоро едно моя роднина се обърна към мен с молба да почистя една ситуация. Дъщеря и никак неможела да вземе изпита по химия.

Честно казано, никак не очаквах такава тема за чистене, още повече подобна молба и то от роднина.

Измъчваха ме съмнения. Първо – практиката Хоопонопоно(поправяне на грешки) не е за резултатите. Всичко, което мога да направя е заедно с моето Унихипили да инициирам изчистване, предлагайки темата за чистене на Създателя… А дали ще се изчисти веднага или по-късно, това изобщо не зависи от мен. Това и обясних на моята роднина.

Мисля, че това, че не знаех датата на предстоящия изпит ме спаси от изживяване на излишни програми за очакване на резултат. Веднага след разговора ни аз пристъпих към чистене, свързано със ситуацията на моята роднина: с учителите, предмета химия, моите връзки с дъщерята на моята роднината, със самата роднина.

Връщах се към чистенето, посветено на тази тема сутрин и вечер, а в помеждутъците просто повтарях 4-те фрази и за всеки случай чистех и своите и техните очаквания.

Към обеда на следващия ден ми звънна моята роднина с думи на благодарност за моето участие, за помощта, съобщавайки, че изпитът е взет!!! Аз на свой ред бях много признателна на Твореца за проявеното Чудо и вярата в Чудеса на други хора!

По-късно аз срещнах своята позната и тя, незнаейки за моята история започна да ми разказва как синът и започнал да носи хубави оценки вкъщи. И тук аз и поисках прошка за това, че не реагирах на нейните стенания по повод нежеланието на сина и да учи, че не поех 100% отговорност веднага, още тогава. Но всичко е хубаво, когато завършва добреJ

Желая Ви Мир и Чудеса отвъд пределите на разума!

One thought on “Не Искам Да Уча!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.