как-голуби-150x150Какви ли не поговорки и пословици са измислени за оправдание на една от най-мощните програми – програмата за недостиг на пари.

„Парите са зло!”, „Бедността не е порок”, „Богатите също плачат”, „Всички беди идват от парите”!

С тези поговорки започва оправданието за своето безпарично съществуване голяма част от населението на земното кълбо. Между другото и аз не правех изключение…

Мощна програма за бедност и до ден днешен периодично поема юздите на моето създание и подсъзнание. Оказва се, че именно лошите отношения с унихипили на парите не ми позволява да пътувам с разкошен автомобил, да пия екзотични коктейли на лазурен бряг, да нося вещи на прочути дизайнери.

На Преглед с Кекалике аз видях, че парите са ми много обидени. Известно време аз имах много кредити, а парите никак не обичат кредитите. Пък и кой знае как съм се държала с парите в минали свои животи. Но сега мога всичко да поправя и изчистя.

Хоопонопоно много ми помогна да се сприятеля с парите и да създам добри отношения с тях. Всеки ден се старая да водя диалог с тях, да им искам прошка за неподобаващото ми отношение към тях.

Неотдавна, аз слушах предаване с Кекалике „Парите могат да говорят”, което ми помогна окончателно да „включа”: приех, разбрах, осъзнах! Благодарение на своята дарба, Кекалике успя достъпно и просто да обясни какво мислят парите, какви са те, какво отношение очакват от нас и даже това – как да се сдобрим с тях. Слушах Кекалике и ридаех. Почувствах цялата тяхна болка и обида. Усетих колко много се нуждаят от нашата любов и колко малко от нея им даваме ние. Те са толкова беззащитни. Те се нуждаят от нас толкова, колкото и ние от тях!  Сега знам на какво точно е необходимо да обърна внимание при своето изчистване. Вярвам, че всичко ще е е добре!

Само след като започнах да практикувам хоопонопоно, в моя живот започнаха да се появяват материални блага без мъчителни финансови и емоционални загуби. Моето съзнание все по-често вижда Светлина в парите. И между  другото, поговорките за парите сега звучат правилно laugh: „Обгрижена стотинка, рубла ще опази”, „Чисти сметки, добри приятели”, „Парите са като гълъби: където им е добре, натам ще полетят”.

Добрите отношения с парите са залог за нашето финансовото благополучие и това на нашите близки.

Благодаря.

3 thoughts on “Парите Са Като Гълъби

  1. Благодаря за интересната статия. Няма случайности, вчера реших отново да послушам предаването с Кекалике "Парите могат да говорят", Днес сутринта попадам на тази статия като първа новина с влизането ми във Фейсбук. От доста време се чистя, а връзката ми с Унихипили на парите много бавно се развиваше. Имам да разреша, доста задачи, които без неговата помощ нещата не се случват в живота ми. Аз продължавам да се чистя и да искам прошка, както и 100% отговорност за всичко в моя живот и чудеса и промени вече забелязвам има! Благодаря ви Унихипили на парите че ми давате шанс за изчистване на програми и блокажи. Обичам те!  Благодаря! 

  2. Искам прошка от парите и съм готова да поема моята 100% отговорност. Благодаря Унихипили на парите. Обичам те, Съжалявам, Моля те прости ми, Благодаря ти!

  3. Уж нищо не се е променило, а всъщност като се замисля има доста промени. Промяна в паричните потоци, промяна в самата мен. Искам прошка от Унихипили на парите, от себе си, готова съм да поема 100% отговорност. Благодаря ти Унихипили на парите. Обичам те, Съжалявам, Моля те прости ми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.