limusinВчера съм се върнала от семинара. Днес е последен вторник за месеца, имаме среща на Витруалния клуб, която ще водя. Има неща, които трябва да подготвя. Бързам да се прибера от работа на време. Опитвам се да не се притеснявам. Автобусът закъснява. Минават 15, 25, 35 минути след обичайното за пристигането му време. Следващият курс е чак след 4 часа. Опитвам се да не анализирам. Стоя на спирката забила поглед в книгата от семинара и чистя.

                Периодично в ума ми проблясват мисли от рода на: „Не днес, Боже, не и днес – не ме оставяй тук.” Всеки друг ден не е проблем и изобщо да не се прибера, но не и днес. Имам важна работа за радиопредаването, трябва на всяка цена да се прибера.

В един момент усещам, че някой ми говори. Поглеждам към кръстовището, от което трябва да пристигне автобуса. Там стои бял мерцедес, предното стъкло е смъкнато, шофьорът отново ме пита:

 • Автобуса ли чакате?
 • Да.
 • Автобусът има сериозна авария, няма да дойде скоро. Аз ще ви откарам.

В колата има още две жени и аз не изпитвам никакво колебание да се кача.

 • Вие два пъти ми показвахме пътя, продължава шофьорът – този път аз ще ви помогна.

Не го познавам този човек, не си спомням да съм го виждала някога. Нямам представа за какъв път говори. Стоя зад него и виждам само тила му. Не любопитствам, нямам желание да питам нищо. Пита ме къде да ме остави. Благодаря и слизам.

В момента, в който стъпвам на улицата, ме сполетява усещането, сякаш излизам от някаква странна времева капсула. Вече съм различна. Връхлитат ме въпроси: Кой беше този човек? Откъде се появи? За какъв път, който съм му показвала говори? Да го срещна утре на улицата няма да го позная. Не знам името му, не погледнах номера на колата, не запомних лицето му. Дойде, изведе ме от ситуацията и изчезна. Нямам обяснение, пък и за какво ли ми е? Радвам се на факта – аз съм у дома и ще успея да си свърша навреме работата.

И това ако не е чудо – първото след Хоопонопоно семинара в София.

2 thoughts on “Първото Чудо Cлед Cеминара

 1. Здравейте!

  Възхитена съм от всичко което чета за хоопонопоно, но незнам как да започна.

  Моля пишете ми!

  Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.