7 Скъпи приятели!

С трепет и радост искам да споделя с вас, че сайтът „Чудеса Хоопонопоно” през август ще навърши цели 7 години! И досега не мога да осъзная как точно се получи така,  че от малък блог се превърна в забележителен сайт с разкази и чудеса за хоопонопоно и изобщо за живота на практикуващите. Случва се понякога така, че нямаш време за теб самия, но мощната поддръжка на Виртуалния клуб  е просто незаменим приятел на всеки, даже пасивно хонопонещ. С удоволствие участвам в онлайн месечните срещи на виртуалния клуб, изучавам есклузивните материали и съм постоянно в СИИ.

През времето, в което съществува нашия сайт, нашите читатели практикуваха, радваха се, плакаха и отново се радваха на своите чудеса и споделяха с нас своите истории.  В България започнаха да се организират дългоочакваните семинари по Хоопонопоно на IZI LLC  Ихалеакла Хю Лен, Морна Наламаку Симеона. Този факт сам по себе си е подарък за тези, които се чистят  всеки ден. С много от читателите ни аз лично се запознах на семинарите на IZI LLC и мога да кажа, че всеки от нас ми е мил и близък. Премного съм благодарна на вашата дружба!

Заснехме много интервюта с авторизираните инструктори, които са винаги вдъхновяващи за по-нататъшно освобождаване от деструктивните спомени в подсъзнанието. Старах се да задавам въпроси, които вълнуват много от практикуващите, а въпросите избирах от вълнуващите коментари на този сайт. Благодаря, че споделяхте тук с нас.

Благодарение на чистенето, Ихалеакала и Камайли откриха свой магазин на територията на ОНД и сега всички имат великолепната възможност да използват инструментите, които и самата аз с удоволствие използвам всеки ден. Ще се постарая да ви разкажа в своите постове как правя това.

Седем е забележителна възраст и ние ще се постараем да ви радваме и по-нататък с нови и интересни материали за Хоопонопоно, привличайки Камайли и Ихалеакала, а също така ще ви зарадваме и с техни книги за Хоопонопоно. По случай рождения ни ден нашият продуценти и водещ Катя, готви подарък за всички читатели. Но за това ще узнаете по-късно. До рождения ден на сайта има още време!

„Ако можехте да видите какви промени настават, когато вие правите Хоопонопоно, то вие никога не бихте спрели да го правите”, казва Хю Лен. Аз виждам и не искам да спирам, защото ми харесва покоя в душата ми, който настъпва от прилагането на тази удивителна и невероятна практика. Какво може да е по-хубаво може да има от мира? Между другото, благодарение на изчистването най-накрая получих вдъхновение да открия свои профили във Фейсбук и в Контакте. Чукайте. Ще дружим и ще се чистим заедно!

Желая ви Мир и Чудеса отвъд пределите на Разума!

3 thoughts on “СЕДЕМ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.