Преди три години купих апартамент, в който бившите собственици бяха оставили енергийни следи след себе си. Хората са приятни и добри, но!, следи има и те утежняват пространството, те при всички случаи създават ментална мръсотия. Така че, на мен като човек практикуващ хоопонопоно, ми предстоеше да чистя всичко това.

Казват, че е по-добре да купиш дом, в който никой, никога не е живял, т.е нов дом. Нямало никакви отпечатъци от предишните собственици и т.н. Но извинете, а всички, които са взели участие в построяването на блока? Нали всеки от тях, докато е вършил своята част от работата си е мислил за нещо и може би – не винаги за нещо приятно? И това чрез всяка плочка, чрез всеки щрих боя, чрез всеки гвоздей прониква в новия дом. Така че, всяко жилище трябва да се чисти.

Ден след ден правих хоопонопоно процеса с моя нов апартамент, следите постепенно се разтваряха, но бавно. Моето Унихипили се възползваше от всяка възможност да ми напомни, че има още много за чистене в апартамента. Апартаментът също не стоеше безучастен, той даваше знаци. Постоянно се чупеха съдове, често се разливаха чаши именно със синя слънчева вода. А когато купих Слънчев Чай от Хоопонопоно Магазина, аз не само го пиех, но и добавях по капка в кофата с вода, с която миех апартамента. И ето какво започнах да забелязвам.

Веднъж успях да измия със Слънчев чай само кухнята. Вечерта дойдоха децата и отидоха направо там. Цялата вечер прекараха в кухнята! Те не искаха да излизат от там. Хапнаха, а след това занесоха там любимите си играчки, албуми и моливи… А тяхното любимо място за игри е големият хол, където е много просторно и има огромен телевизор!

След това започнах да забелязвам, че в нашия апартамент започнаха по-често да идват гости! Времето прекарано с приятели беше идеално. Винаги навреме, винаги весело, без напрежение. Започнаха да идват дори тези приятели, които не са свикнали с детския шум))). А при нас винаги е шумно!!! Мноооого шумно)))). И това престана да смущава някого!

Но най-ценното, което наскоро узнах от Преглед с Кекалике е, че нашият апартамент, най-после е енергийно ЧИСТ! Слънчевото изчистване се оказа най-мощно! И едва сега, когато пиша тази история осъзнавам, че отдавна не са се чупили съдове на пода, а се разлива само мляко или компот и това са пакостите на най-малкото ми дете :))).

Слънчевият чай помага при изчистването на пространството във вашия дом, още повече, че той отново се появи в Хоопонопоно магазина. Също така в Хоопонопоно магазина се появиха нови чайове (Боров и Въздушен) и дори Хавайска Сол, която изтрива негатива и помага при въпросите с покупко-продажба на имоти.

Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.