%d0%bc%d0%bd%d0%b5-%d1%85%d0%be%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%be%d1%81%d1%8c-150x150След като започнах да практикувам Хоопонопоно и след няколко прегледа с Кекалике, аз се научих да общувам с моето Духовно семейство и вече виждам ефективността и ползата от този вълшебен процес хоопонопоно. Убедих се, че чуваемостта в небесния офис е отлична!

Всяка мисъл, всяка наша молба и желание са чути от нашите небесни приятели. Като доказателство ще приведа пример, в който осъзнах поредната мъдрост:

Преди да помолите за нещо своите ангели и Създателя поемете 100% отговорност за това, за което молите, като не забравяте да правите постоянно хоопонопоно!

След раждането на първата ни дъщеря с мъжа ми бяхме изпълнени с ентусиазъм и бяхме твърдо решени да имаме още едно дете. Толкова бяхме ентусиазирани, че решихме да не отлагаме това събитие във времето. Толкова силно исках второ дете, че не помислих за организма си, който се нуждаеше от почивка и възстановяване след раждането на първото дете. Разбира се, аз разказах за това мое голямо желание на моите небесни приятели. Аз отново забременях 5 месеца след първото раждане)).

Скоро след това започнах да осъзнавам, че много избързах. Бременността беше толкова тежка, че в един момент попитах Създателя: „Защо ми се случва това? Защо е толкова тежко?“. В същия ден включих телевизора и получих отговор! На целия екран на един от телевизионните канали стоеше надпис: „Бременността – това е ТВОЙ Избор“! Всички мои въпроси веднага отпаднаха.

Сега съм много щастлива майка на две прекрасни момичета и за нищо не съжалявам, но… Започнах да разбирам по-добре смисъла на поемането на 100% отговорност.

Желая на всички нас постоянно изчистване!

One thought on “Така Го Исках…

  1. Майка Тереза сьщо казва, че най – много сьлзи са проляти от сбьднати мечти. Та да внимаваме какво си по пожеаваме. На мен ми се е случвало да мисе сбьдне желание  но  то беше толкова кьсно и не на време , че прозвуча , като наказание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.