Напътствие от ангелите за деня 9 май:

Ние, ангелите, сме радостни да говорим отново с вас. За нас е много важно нашите думи да стигнат до вашите сърца и да останат в тях завинаги, сияейки като лъчи на Надеждата и вярата, че всичко е за добро.

Ние сме сигурни в това, че вашите души са много мъдри. Те са прекрасни…

Но за съжаление, преживявайки земния си живот, вашите души не могат да достигнат достатъчно дълбоко до осъзнаването, за да донесат истината до вас. Огромните слоеве програми и спомени, опит и страхове заглушават гласа на душата. Но сме радостни да ви служим и затова искаме да ви предадем най-съкровеното и важно нещо, което е приготвил за вас Създателя.

О, как силно ви обича той… Толкова силно, че създавайки ви, той ви е позволил сами да правите своя избор. Той ви е надарил с неприкосновена свободна воля. Позволил ви е да бъдете смели, самостоятелни, решителни, добри, любящи – много различни и в същото време любими и прекрасни.

Той си е позволил да ви се довери, защото има толкова много любов в него. Но за съжаление, хората така са се увлекли в себеутвърждаването и властта, че в преследването им са стигнали до страшни войни. Но любовта на Създателя към вас е толкова велика, че и до ден днешен, доверявайки на вас – хората, своето творение – Земята и всичко живо на нея, той чака да се спомните за истинската си същност и да се обърнете с лице към него.

Спомнете си, че сте добри гости и временни стопани на прекрасната планета Земя. Спомнете си, че вие сте частица от Светлината, Част от Бога. Вие сте съзидателна сила. Вие сте Любов.

За Създателя няма разлика в националността. За него няма добри и лоши. Мирозданието е способно да подари изобилие и свобода на всеки, който помоли за това. 

Просто вярвайте на Създателя така, както и той вярва във вас. Събудете се, излезте от този страшен сън. Изтръгнете се от лапите на Егото. Не повтаряйте чужди грешки. Ценете живота – той е прекрасен и неповторим. Помнете за цената, платена от други хора. Защото всичко е сторено в името на Мира и Живота. Вашият щастлив и обезпечен живот. Моля, помнете това. Ние ви обичаме. 

 

2 thoughts on “В Името на Мира и Живота

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.