Oct 25 2016

В подкрепа В Чистенето

%d1%85-365-150x150Посочете ми човек, който знае за Хоопонопоно и практикува 24 часа в денонощието? Сред моите познати те се броят на пръсти. Двама от тях със сигурност познавате. Това са Ихалеакала и Камайли. Не преувеличавам. Аз съм свидетел на това. Срещам се с тях всяка седмица.

Най-сложната задача в Хоопонопоно е да не се оставим на потока на ежедневието, а да продължаваме да се чистим всяка минута. Много хора забравят да го правят дори със седмици, а след това, когато животът стане тежък отново започват да практикуват. Нужни са ни всякакви напомняния. В статията „Напомняния“ съм засегнала тази тема. Отново искам да акцентирам върху следното – използвайте всяко напомняне за изчистване!

Наскоро на сайта се появи Календар „Хоопонопоно 365“ с реални и интересни истории в подкрепа на чистенето. Не са подминати и Вълшебните рецепти от Хоопонопоно Кухнята!

Всеки ден – напомняне. Всеки ден – нещо ново за изчистване. На мен много ми харесват откровенията на нашите авторитети. Между другото, нито един от тях не се нарича ученик на Морна или Ихалеакала, както обичат да го споменават много треньори. Винаги проверявайте достоверността на източника.

Както каза един практик: „Супер! Ако по мое време някой така ме подкрепяше в изчистването…“. Така че, подкрепяйте се, не забравяйте за изчистването, а аз отивам да чета моя Календар „Хоопонопоно 365“, още повече, че днес отворих страницата „Ден за Чудо“ 🙂

Благодаря!

Коментари

коментари

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/v-podkrepa-v-chisteneto/

1 comment

    • Newqna Petranowa on October 27, 2016 at 9:00 pm
    • Reply

    Благодаря, Простете ми, Много съжалявам, Обичам ви!

Leave a Reply

Your email address will not be published.