инструментВ Хоопонопоно е много трудно да разберем някои неща, а понякога и даже невъзможно за ограничените ни земни възприятия на съзнанието. На мен и досега ми се „взривява мозъка” при мисълта за това – какво се случва по време на процеса на прилагане на процеса Хоопонопоно, на инструментите „Обичам те”, „Благодаря ти”, „Ягода”, „Басейн с вода”, „Неподострен молив с гумичка”. Менюто с инструменти, получени на  Семинара на IZI LLC си е отделна вълшебна история – историята на моето изчистване… но за това може да се узнае само на семинара на обновения процес на Самопознание на „Аз” чрез Хоопонопоно SITH®, чиито авторски права принадлежат на IZI LLC. Още повече, на семинарите в Астана, Москва и Киев през 2014 г. ще бъде даден допълнителен инструмент от друга книга на Морна.

Независимо от моето сравнително продължително изчистване, аз и досега често си задавам въпросите: какво представляват Хоопонопоно инструментите?

Инструментът е средство за въздействие на един обект, преобразуване и създаване на обект. И така, ще поема отговорността да дам определение за Хоопонопоно инструмент.

Хоопонопоно инструментите са средство за въздействие на спомените-програми- памет, които преобразуват обекта на въздействието в Нула-Празнота-Тишина. Освобождава се място за Вдъхновението – при теб идва правилната единствено за теб информация от Създателя.

Тук вече човешкият мозък започва да мисли за останалото – като да сподели ли с останалите един или друг вълшебен инструмент, който като вакуум изтегля именно твоите спомени и ги разтваря в небитието. Всичко би било добре… Но! А ако инструментът е даден само за теб?! Ами ако – това изобщо не е инструмент, а провокация на хитрите токсични програми, които още не са готови да си тръгнат? Готови ли сте на секундата да се сдобиете и с чужди спомени? Това е огромна отговорност не само за вас самите, а и за тези хора, на които препоръчвате използвания от вас инструмент.

Какво би се случило, ако аз използвам лъжеинструмент?

Доктор Хю Лен често казва, че никога не знаеш, кога действаш, задвижен от програма и кога от вдъхновение. Ти разбираш това само когато получиш продукт, инструмент от Създателя, дават ти се определени знаци и виждаш, че инструментът работи абсолютно на 100%.

Аз все още не съм стигнала до стадия на своето духовно развитие, в което ясно да чувам и виждам информацията от Създателя, още повече да разпознавам качеството на работа на Хоопонопоно инструментите. Затова и използвам основно инструментите от Менюто, дадено на семинара. Това Меню според думите на Камайли е създадено то Морна и Камайли чрез медитация. Много от изреченията в молитвите са резултат от няколкодневна медитация.

Нас, авторите на сайта –  хората често ни питат за различни инструменти, които са чували, някой е споделил с тях. Питат, защото не са сигурни… И ние винаги казваме, че ние също не знаем. Все пак един път помолих Кекалике, която почти всеки ден общува с инструкторите на IZI LLC да попита доктор Хю Лен за един инструмент, който го няма в Менюто. Харесваше ми как изглежда този инструмент – поредица от  цифри. Забелязах, че някои читатели в края на писмата си до нас добавят тези цифри.

Това, което доктор Хю Лен казал ме развълнува до дъното на душа ми: „Ако аз бях на тяхно място, не бих си добавял излишни проблеми. Създават си проблеми.” Оказа се, че не напразно съм попитала!

Съжалявам!

Обичам те!

 

One thought on “Внимание! Отговорност!

  1. ПРОСТЕТЕ МИ ПАРИ,ЗА ВСИЧКИ СЛУЧАИ,В КОИТО СЪМ ВИ УПРЕКВАЛА

    ВОЛНО И НЕВОЛНО,ЧЕ ИДВАТЕ ПРИ МЕН В НЕДОСТАТЪЧНО КОЛИЧЕСТВО.

    СЪЖАЛЯВАМ,МОЛЯ ТЕ ПРОСТИМИ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.