%d0%b2%d0%be%d0%bb%d1%88%d0%b5%d0%b1%d0%bd%d0%b0%d1%8f-%d0%bf%d0%b8%d0%bb%d1%8e%d0%bb%d1%8f-150x150Ляззат, която е участник в руския Клуб на практикуващите Хоопонопоно, ласкаво нарича Процеса „Самопознание на Аз чрез Хоопонопоно“ свое вълшебно хапче. Нейното вълшебно хапче помогнало в изчистването на много сериозна програма, за която тя ни разказа.

 „Майката на моята приятелка 4 години била прикована към леглото. Лечението не помагало. С моята приятелка заедно практикуваме хоопонопоно и се чистихме с всичко, което изплува по отношение на майка и. Общите ни програми са „изключително много“, та нали тя ми е приятелка. Аз поемах 100% отговорност. Разбира се, имахме и очаквания. Налагаше да се чистим и с тях.

В началото на лятото приятелката ми и майка и трябваше да пътуват за Астана (столица на Казахстан) за преглед и лечение(безплатно). Тя нищо не успяваше да организира нормално. Всичко вървеше трудно и имаше много прегради.

Приятелката ми не се преде, чистеше се и правеше всичко, каквото и казват. Подаде всички необходими документи, но се оказа, че няма да получат веднага отговор на запитването за безплатното лечение. Трябваше да чакат още 2-3 седмици.

Но още на следващия ден от поликлиниката позвънили и казали, че отговорът на запитването е пристигнал и им дават възможност за безплатен преглед през август! Отговорът пристигнал в същия ден, в който тя подала документите, въпреки че са и казали да не го очаква скоро. И колкото и да е странно, именно през август, от компанията, в която работила майка, предоставили билет на половин цена за придружаващия! А билетът на майка и бил безплатен.

Ето така, благодарение на вълшебното хапче – Хоопонопоно, през това лято, през август майката на приятелката ми, заедно със сестра си пътуваха за безплатно лечение за Астана, където била поставена точна диагноза и веднага е бе назначена операция, която мина успешно!

Обичам Те!"

Желая Ви Мир и Чудеса!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.