ЗА НАЧИНАЕЩИТЕ

Ти си  отскоро в Хоопонопоно?

Ти не случайно си попаднал тук, което значи, че си на правилното място! Започни запознанството си с Хоопонопоно направо тук и сега. Разкрива ти се нова възможност да измениш живота съм към добро. Тук ще се научиш да създаваш  любов, мир, радост, благополучие, крепко здраве и ще придобиеш вътрешно спокойствие. Ти имаш в себе си цял куп инструменти и можеш да създадеш всичко това по пътя на изчистването. Задачата на сайта за Чудеса е да ти напомни, че чудеса има и че Създателят е винаги с нас. Сайтът „Хоопонопоно Чудеса” изобилства от безброй примери и случаи на споделен опит от практикуващи Хоопонопоно  хора. Кой знае, може един ден да можем да се порадваме и на твоето чудо!

От Мерал:

 

 

С какво да започна?

 

  • Като за начало прочети книгата на Джо Витале „Абсолютна неограниченост”. Запознай се с доктор Хю Лен – оторизиран инструктор на IZI LLC. Тя ще ти помогне на съзнателно ниво да разбереш за какво е Хоопонопоно.

  • Разбери, че практиката действа 100%, ако ти практикуваш. Практиката ти помага да придобиеш здраве, богатство, мир в душата, умиротвореност и щастие.

  • Започни да практикуваш така, както си разбрал от книгата. Останалите детайли ще се появят по-късно. Знаем от опит, че изплуват милион въпроси.

  • Отговори на много въпроси, които вълнуват начинаещите  практиката са разкрити в статиите на сайта „Хоопонопоно Чудеса”. Те са тематично разделени за твое удобство. Започни с раздела, който ти е най-жизнено важен за дадения момент от твоя живот. Статиите са винаги актуални.

Смело прави своите първи стъпки от своето пътешествие по сайта Хоопонопоно Чудеса, което може да промени твоя живот. Тук ти можеш да откриеш  за себе си неизмеримата сила на изчистването с тайното древно хавайско учение Хоопонопоно.

На сайта Хоопонопоно Чудеса ти ще се срещнеш с много автори и практици Хоопонопоно, които щедро споделят своя опит, своите тайни, своите лични истории, своето вдъхновение, за да можеш ти сега вече да започнеш да живееш живота, за който винаги си мечтал!

Как се чувстваш сега? Добре ли ти е? Лошо? Удава ли ти се да се помириш  с истински си емоции? Иска ти се да можеше да се чувстваш по-добре? Ти си в търсене на  потока на мира, благополучието и любовта? Сайтът hooponopono-chudesa.bg,  открива за теб пространство, където можеш да намериш мир, утеха, разбиране, осъзнаване, пробуждане, обновление и вдъхновение.

Към днешната дата сайтът Хоопонопоно Чудеса се явява единственият достоверен източник на информация за хавайската практика Хоопонопоно в българоезично интернет пространство за предстоящите тренинги. Не попадай на самозванци!!!!

Каним те на гости по всяко време на деня и нощта, когато ти е необходимо, за да можеш да набереш сили и с вдъхновение да продължиш своя живот, практикувайки Хоопонопоно. Ние сме тук заради теб. Ние искаме винаги да те радваме със своите истории, клубни срещи, предавания по радио „Чудесно”, Бележки на Унихипили и много други, от което на твоето Вътрешно дете ще му е винаги радостно.

Ние се стремим да създаваме своята продукция очиствайки се, заедно със Създателя. На сайта са предложени само утвърдени от Създателя продукти и услуги. Не се учудвай. С Хоопонопоно ти винаги ще си в непосредствен контакт със Създателя, Вселенския разум, Бог, наричай го както ти е удобно.

Ние сме абсолютно уверени, че продукцията може да повлияе както твоя живот, така и да помогне за изцелението на нашата Вселена. Създателят работи за всички на 100%. Ти можеш да поставиш нашия сайт в предпочитаните  и да поглеждаш към нас, намирайки се в постоянно изчистване. Това непременно ще оцвети всеки твой нов ден. Ние искаме да сме винаги във връзка с нашите читатели. Ние живеем в чистене. Ние те каним за споделиш своята практика на сайта. Тази практика на нас ни помогна сериозно. Ако твоето сърце приема Хоопонопоно, то тя ще помогне и на теб.

Permanent link to this article: http://hooponopono-chudesa.bg/za-nachinaechite/