ПРЕЗ 2018 ГОДИНА САЙТЪТ НАВЪРШВА 11 ГОДИНИ!

Поздравления! Вие ни открихте! Добре дошли на Първия Жив Интерактивен Уебсайт по Хоопонопоно Практика!

Сайтът „Хоопонопоно Чудеса“ е вашият жив пътеводител, който винаги ще ви поддържа в освобождаването от деструктивни програми и ще ви насочи към постоянно изчистване независимо от нищо. Ако ние сме отговорни на 100% и продължаваме да практикуваме, Създателят върши своята работа, а именно – изтрива програмите вътре в нас. Те са толкова много, че за изчистването им може да не стигне цял един живот. Необходима ни е всевъзможна помощ, за да не се спираме даже тогава, когато съвсем не ни се иска или сме на път да се откажем.

Практика! Практика! Практика! — това е девизът на сайта. Желаем ВИ Мир и Чудеса отвъд Пределите на Разума!

 

Казвам се Кекалике. Аз съм автор и душа на сайта „Хоопонопоно Чудеса”. Това е моят дом, който стана дом и за дружния екип „Хоопонопоно Чудеса”, а също така и за хиляди Хоопонопоно практици. Запознанството ми с Хоопонопоно започна с интервюто на Джо Витале, където той разказваше за своята непубликувана още книга „Zero Limits“. 

Историята за странния Доктор Хю Лен ми се стори много близка и позната. Още преди да дочета книгата, аз започнах да прилагам Хоопонопоно инструментите и веднага почувствах, че нещо става. Този път не беше просто поредната позитивна методика, а окончателен способ за решаване на всички мои проблеми. Имах усещането, че сякаш най-накрая успях да събера целия пъзел в една картина.

Независимо от това, че Хоопонопоно съвсем не е за резултатите, в живота ми се случиха много чудеса и продължават всеки ден. Най-яркото чудо се оказа осъзнаването на това, че всичко наоколо е живо и че Създателят е навсякъде. Когато говориш с всичко наоколо, то всичко около теб ти отговаря.

Един път аз чух: „Води блог”. „Блог? Какъв Блог?” – аз недоумявах и оставих това послание без внимание. Идеята не отстъпи. В резултат  се получи блогът „Хоопонопоно Чудеса  ”, където аз за пръв път в рускоезичното интернет пространство започнах да споделям прилагането на Хоопонопоно практиката в ежедневния живот. В своите писма читателите на блога, говореха как простите житейски истории са ги вдъхновили да продължат да практикуват това удивително хавайско изкуство. А това е най-голямата награда!

Впоследствие блогът „Хоопонопоно Чудеса” прерасна в сайт Чудеса Хоопонопоно”, където аз в здрав тандем с автори, а също така и с участието на Хоопонопоно Практиците от цял свят поддържам постоянното изчистване от деструктивни програми.

На сегашния етап, сайтът „Хоопонопоно Чудеса  ” стана дом за няколко хиляди практици. Радостни сме да ви приветстваме на страниците на сайта всеки ден! Благодарим за доверието и предаността!

Благодаря на всички, надникнали в сайта!

 

Лутане – това е думата, която определя живота ми преди да узная за вълшебния метод за решаване на проблеми – Хоопонопоно. Местих се от работа на работа, надявайки се следващата да донесе удовлетворението, за което мечтаех. Постявах си цел след цел – постигах ги, но и те не ми донесоха мир в Душата. Желание след желание се появяваха с надеждата сбъдването, на което и да е от тях да ме направи по-щастлива.

Всичко това в един момент от живота ми ме накара да си задам въпроси като: Коя съм аз? Какво искам всъщност? Такъв ли искам да е животът ми? Трябва ли винаги да се боря за нещо? Търсейки отговорите на тези въроси, осъзнах, че нито едно външно обстоятелство не е отговорно за моето щастие, мир и удовлетворение. Осъзнах, че единствено и само аз нося отговорност за качеството на моя Живот.

Тук е мястото да споделя част от статия, която прочетох и напълно отговаря на моето ново разбиране за света. Тя се казва: „А Бог ми отговори – Не“:

„…Помолих Бог да ми подари щастие, а той отговори: „Не“. Каза, че ми дава благословение, а дали ще бъда щаслив зависи от мен….

…Помолих Бог да ми даде всички неща, за да мога да се радвам на Живота, а той ми отговори: „Не“. Каза, че ми дава Живот, за да се радвам на всички неща…“

Не исках повече да пропилявам нито ден от този Дар, който ми е даден. Вече имах нужда от ново знание, за да продължа напред. И в един прекрасен ден, по един магичен начин (какъвто е и самият процес), то се появи – Хоопонопоно – отговорът на всички мои въпроси, решението на всички мои проблеми, ключът към моето щестие. 🙂

Чрез Хоопонопоно практиката имам шанс всеки ден да създавам „по-доброто“ си Аз, да творя и да живея в един по-чист и по-светъл свят! Безкрайни благодарности! 

 

2 thoughts on “ЗА САЙТА

  1. РЕГИСТРИРАМ СЕ С МОЯТА ПАРОЛА И ПОТРЕБИТЕЛСКО ИМЕ ИЗПРАТЕНО МИ НА ЕЛЕКТРОННАТА ПОЩА НО НЕ МОГА ДА ВЛЯЗА

    ИМА ПРОБЛЕМ ,НО НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КАЕКЪВ Е

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.