Колко продължава един Преглед на ситуация?

Продължителността на Прегледа е 30 минути.

Как се договаря за дата и час за Преглед?

След Вашата регистрация, Службата по Поддръжка ще се свърже с Вас с предложение за дата и час за Прегледа.

Имам назначена дата за Преглед, но нямам възможност да присъствам на Прегледа този ден.

Назначената дата може да се коригира така, че на Вас да Ви е удобно. Свържете се със службата по Поддръжка. Съобщете това минимум 24 часа преди Прегледа.

Пропуснал съм времето за своята среща – преглед. Какво да направя?

Пропуснатите Прегледи не се прехвърлят за друга дата. Това е написано в Правилата за Покупки и Услуги на сайта. Ако не сте съгласен с тях, покупката не може да бъде осъществена. Ако не можете да се явите на срещата, то по-добре уведомете за това минимум 24 часа преди това.

Колко време ще чакам срещата – преглед?

Във връзка с натоварения график, може да се наложи да изчакате около една или две седмици. Ако се появи възможност да се проведе Прегледа по-рано, ние ще се свържем с вас с предложение да се прехвърли датата за неговото провеждане. Ако и двете страни са съгласи, датата на Прегледа се променя с по-ранна.

Прегледът – това е съобщение от Финия Свят. Какво представлява Финия свят?

Финия Свят е невидим за обикновеното човешко око. Това са Унихипили, Ангели, Духове и други обитатели, а също така и памет във вид на определени жизнени ситуации, която е заседнала в Унихипили от минали въплъщения.

Какво е необходимо за Прегледа?

Ще са Ви нужни компютър и Skype. Желателно е да имате слушалки и микрофон.

Мога ли да задавам въпроси, които ме интересуват?

Разбира се, че да!

Аз се вълнувам, че имам много въпроси и няма да успея да ги задам.

Не забравяйте, че именно вашият духовен екип ви води на Преглед. Те знаят какво трябва да Ви предадат! Те знаят какво Ви безпокои, затова направляват Кекалике в нужната посока, така че да разбере необходимото послание. Знаем от опит, че всички успяват!

Кой провежда Прегледите?

Прегледите ги провежда Кекалике.

„Аз използвам тази способности в рамките на Хопонопоно, за да мога да идентифицирам възможните скрити мотиви, диктувани от спомените, които се проиграват в нашето подсъзнание. Аз не правя това сама. Помагат ми Духовните Наставници, Ангелите, Създателят и Унихипили. Аз съм само канал, по който се предава информацията. Просто чувам и превеждам на руски език J. С други думи, работя като преводач на Създателя.”

Никога не съм бил на Преглед и искам да си направя всички възможни Прегледи наведнъж.

Ние препоръчваме като начало да се направи един Преглед. Само след изчистване до Вас ще достигне нужното озарение от Създателя за следващи Прегледи.

Искам веднага да проведа Няколко Прегледа. Мога ли да ги направя един след друг?

Не. Енергетиката на всеки Преглед е различна. За всеки човек и Преглед е необходимо време за чистене. Затова назначаваме Прегледите в различни дни.

Аз искам да си направя Преглед, но се страхувам да чуя нещо, от което ще страдам.

Създателят дава само онази информация, на която човек трябва да обърне внимание, за да се чисти и премине в следващ етап от своето развитие. Обикновено съобщенията се дават в конструктивен вид. Изборът е само ваш.

Какво да очаквам от Прегледа?

Позитивен подем, спокойствие и яснота по вашата ситуация. Създателят знае как да Ви направлява. От опит знаем, че Прегледът е помогнал на стотици хора да поемат правилната за тях посока, да променят живота си и да следват пътя си, държейки Създателя за ръка.

Целта на Прегледа е изясняване на причините за проблемите и включване в изчистването.

Защо трябва да си направя Преглед?

Вие не сте длъжни да правите нищо. Слушайте Сърцето си. Това е доброволно решение. Но ако искате съзнателно да си помогнете и да разбере някои аспекти от вашия живот, да разберете себе си и своите невидими помощници и Унихипили, то – Добре дошли!

На какъв език протича Прегледа?
Кекалике не говори български език. Задно с Вас на прегледа ще има преводач – Мерал Мехмед, администратор на сайта Хоопонопоно Чудеса.

Благодаря Ви за доверието да превеждам за Вас информация от Създателя. Радвам се да бъда Ваш преводач от фините измерение и да служа на Създателя и Вас. Благодаря Ви за шанса да изчистим общите спомени!

Желая Ви Мир и Чудеса отвъд пределите на разума.
Кекалике