През месец септември 2016 година за първи път в България се проведе Хоопонопоно бизнес семинар. Всички участници имахме възможност да се научим на Процеса, който помага при чистенето на връзките с парите, бизнеса и работата.

Посетих Семинара, защото вече разбирах, че отношенията ми с парите не са добри. Те никога не ми стигаха, често взимах пари назаем, имах кредит, който успях да изплатя за три години (преди да започна да практикувам Хоопонопоно), но бяха останали в мен неприятни спомени, свързани със сътрудниците от банката, недоволство от „ниската“ ми заплатата, шефовете и т.н и т.н…

След Семинара разбира се, парите ежедневно присъстват в изчистването ми. Това, което забелязах след Семинара е, че всички претенции, които имах към парите, заплатата ми, цените на стоките и услугите бяха изчезнали. Появи се уважение към парите и разбиране, че единствено и само спомените в мен блокират паричния поток да потече към мен.

Но с Хоопонопоно практиката постепенно всичко започна да се променя:

– Увеличиха заплатата на майка ми. Също така тя получи бонуси и неочаквани премии.

– Увеличиха пенсията на баща ми.

– Баща ми си изплати кредита и заемите.

– Колежката ми сподели, че е успяла да си изплати кредита.

– Познати и приятели започнаха да ми правят изненади и да ми подаряват неочаквано най-различни подаръци.

– В магазините ми дават талони за намаления и отстъпки. Дават ми безплатно стоки.

– Нещо интересно, което забелязах е, че не ми се налага да чакам на опашки в магазините: или няма клиенти на касата, или някой ми отстъпва своя ред, а много често когато има много голяма опашка в магазина и съм последна, идва служител, който отваря съседната каса и кани част от клиентите да се преместят на другата каса, т.е от последна ставам първа и отново не чакам smiley.

Разбира се, аз съм много щастлива от промените около себе си, но въпреки това малко ми се струваше нечестно аз да се чистя, а другите да получават увеличение на заплатите, бонуси и премии. На всичко отгоре шефът ми е човек, който постоянно се оплаква колко много разходи има, колко е скъпо всичко и колко много хора му дължат пари. Но какво да се прави… продължавах да чистя и чистя, докато един ден след работа не звънна телефонът ми. Беше шефът ми. Слад работно време той обикновено звъни, ако нещо не е наред или има някакъв проблем. Дори не изчаках да поздрави, направо го попитах какво не е наред този път. А той се засмя и каза: „Не, не е това… Исках да ти кажа, че заплатата ти от този месец е увеличена…“. Пръво помислих, че не съм чула добре и попитах: „Моля?“. Той повтори: „Заплатата ти е увеличена от този месец“.

Аз изобщо не очаквах… Бях приятно шокирана… Но ето, че дойде и моят ред… smiley.

Не зная как е при вас, но след подобна приятна изненада желанието ми да освобождавам всичко ненужно в живота си, да чистя блокажите и препятствията по пътя си става все по-голямо и по-голямо.

На 21-22 октомври в България ще се проведе  уникален хоопонопоно семинар "Здраве" на руски език с превод на български. Възползвайте се от шанса да се изчистите!

 

БЛАГОДАРЯ!

 

P.S.

Веднъж ученик попитал Учителя:

– Дълго ли ще чакаме промяна към по-добро?

– Ако ще чакате, ще е дълго – отговорил Учителят.

One thought on “Заплатата Ти Е Увеличена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.