%d0%b6%d0%b5%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%b8%d0%bc%d0%b5%d1%8e%d1%82-%d1%81%d0%b2%d0%be%d0%b9%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be-%d0%b8%d1%81%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%bd%d1%8f%d1%82%d1%8c%d1%81%d1%8f-150x150За пореден път в навечерието за семинара ме връхлетяха редица озарения! Регистрирах се за семинара по-рано, за да бъда по-дълго време в процес на изчистване от сътрудниците на IZI LLC. Благодаря на всички, които участват в изчистването – на организаторите и участниците на семинара.

Състоянието ми е следното: просто летя и се рея, чувствам ново вътрешно освобождаване, лекота и желание да продължавам да се чистя. И ето, връхлетя ме ново осъзнаване.

Всички знаете фразата „Внимавайте какво си пожелавате! Желанията имат способността да се изпълняват!“. Мисля, че това е било вик на душата на човек, който не е познавал процеса на изчистване. Всички пословици и поговорки са измислени от хора, изхождайки от своя опит, своите програми, своите убеждения и по-рядко от вдъхновение.

Аз изведнъж ясно разбрах, че е безсмислено да се учиш от грешките на другите, защото „всеки има свой собствен път, по който да върви“ (Нефедов А.).

Например, моя приятелка, с която не пропускам да чистя връзките ни, беше изумена колко добре и лесно започна да и се подрежда всичко през тази година. И  ремонтът в дома и приключи, и децата и си намериха хубава работа, тя получава скъпи подаръци от мъжа си …, освен това за толкова много години съпружески живот пламнали приятни любовни чувства! Моята приятелка се чувстваше като в приказка, когато един ден бях поразена от нейните думи: „Любов е равна на бедност или болест“.

Аз исках да я разубедя, но след това размислих. Какво правя, та това съм аз! Това е моя програма! Как забравих за това? В мислите ми бързо се появиха още народни фрази „Повече пари – повече грижи“, „Там, където има много пари, има много грехове“.

Разбира се, ако се влюбвам без да чистя тези програми, заедно с любовта получавам или бедност или болест. А с парите – грижи. А след това през сълзи си спомням: „Внимавайте какво си пожелавате! Желанията имат способността да се изпълняват!“. Може би затова на някого от нас не се дават пари, за да бъдем предпазени от неприятности…

Но все още не е късно да се поправи тази грешка, щом е изплувала на повърхостта и вие сте забелязали, че заедно с изпълненото желание или сте загубили пари, или имате проблем със здравето, или сте загубили приятели.

Какво е нужно да направите сега? Да пристъпите спешно към изчистване на тази програма. Мирът започва от нас. Хайде да видим какво не ни харесва в нашите вече сбъднали се желания, да видим какво се е изпълнило с уговорки, както в някои поговорки?

Това е наш избор: да оставим всичко така, както е, като не поемем 100% отговорност за своя живот или да поемем отговорност и да се чистим, да се чистим 24 часа в денонощието.

Желая ви Мир и Чудеса отвъд пределите на Разума!       

%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d1%81%d1%80%d0%b5%d1%89%d0%b0%d1%82%d0%b0Участници в Клуба на „Практикуващите Хоопонопоно в България“ ! 

Онлайн срещата ще се състои на 25 ноември в 20 ч.

Темата е: „Излишни Килограми“. Линк за вход в системата ще намерите в клубния кабинет.

До среща в ефир!

     

One thought on “Желанията Имат Способността Да Се Изпълняват

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.