%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%b5%d0%bc-%d1%81%d0%b5%d0%b1%d0%b5-%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%b5%d0%bc-150x150Моята приятелка не обича да ходи в болници. Всъщност, кой обича? Никой. Живеем си, живеем, а на лекар отиваме само, ако нещо ни заболи много силно.

Приятелката ми всеки ден прави хоопонопоно, също така се регистрира за глобално задочно изчистване (ГЗИ) на семинар «Здраве». Той се проведе през март в Астана.

Една седмица, след като се беше регистрирала за ГЗИ, и се обадиха по телефона. Тя получи предложение от медицинска клиника да отиде на консултация при специалист с 50% намаление. Съобщили са и фамилията на лекаря, неговата квалификация… Приятелката ми слушала предложението и веднага поискала да се запише на преглед при този специалист. Тя не знаела защо, но нещо и подсказвало, че трябва да отиде.

Предложението било много привлекателно. Оказало се, че клиниката се намира близо до дома и, назначеното време за преглед удобно и то още за утре. А отсъпката, от само себе си се разбира, също е много приятна.

След кратки изследвания, на приятелката ми съобщили, че има опасни вътрешни образувания, но тъй като са в начален стадий, то хирургическата намеса може да се избегне и е нужно само лечение.

Дори не искам да си представя какво би станало, ако…

Правейки хоопонопоно, това означава, че ние се оставяме в ръцете на Създателя, който се грижи за нас с много любов. А в случая с моята приятелка, той ненатрапчиво я е насочил към нужното място и в точното време.

Бъдете здрави!

 

One thought on “Живеем Си, Живеем…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *