хоопонопоноТези, които идват в Хоопонопоно очакват, че повече няма да имат проблеми, всичко ще бъде гладко и чудесата ще завалят от небесата направо на секундата. Практикувайки Хоопонопоно аз разбрах, че Очакванията само ме убиват. Може би е по-добре да ги пусна? Послушах сърцето си и О, Боже! Чудесата са постоянно с мен.

Аз много съм разказвала за своите походи и семинари с доктор Хю Лен. Малко са хората, които попадат при него. Но накрая, моя Хоопонопоно приятелка от Швейцария, Алечка  също попадна там. Това е истинско чудо!

Своето запознанство с Хоопонопоно Алечка започна както всички новаци – с Очаквания! Наблюдавайки я от самото начало на познанството ни, мога да отбележа, това вече е съвършено друг човек! Огромни изменения! Да, впрочем, защо ви го разказвам… Ето моето интервю с нея за най-интересните моменти от семинара.

От колко време практикуваш Хоопонопоно?

 

Алоха! На всички, Всички, Всички!

Обичам ви!

За пръв път аз узнах за Хо’опонопоно от модератора на форума на доктор В.В. Синелников – Кен. Това беше през 2008 година. Без да видя (както ми се струваше) резултати, аз престанах да практикувам. През август 2009 Хо’опонопоно се върна в моя живот. Три месеца практика и очаквания, планиране на събития… и Бог знае какво още. И всички отново спря.

Пропадна желанието ми да правя каквото и да е, още по-малко пък да се чистя. Но какво става, защо при мен няма резултати! Нещо с мен не е наред! Успокоението дойде от четене на Псалми. Нищо повече не чаках, просто четях, понякога даже неразбирайки написаното. Но ми беше спокойно. И ето в такова умиротворено състояние в един чудесен ден ръцете ми се протегнаха към книгата „Абсолютна неограниченост”. Прочитайки вече познатите страници, аз поисках да узная повече. Стоях с часове в интернет, но всичко, което ми попадаше беше на английски, а аз исках да е на родния ми език. И ето – който търси – той намира. От този ден минаха година и половина и аз повече няма да се разделя с Хо’опонопоно. Благодаря.

Ти си била на семинар с Хю Лен. Твоята първа реакция на удивление към Легендата?

Възторг! Аз едва сдържах сълзите си. Ето го! Живата Легенда! Незабравим миг! Благодаря!

В личен разговор, който си водила, преди да отидеш на семинар, рязко се е изпарило желанието ти да отидеш там. И аз имах същата реакция. Ти защо мислиш, че става така?

Да, така беше. Аз пътувах с влака и нямах усещане за голямото предвкусване от предстоящия семинар, за радостта, че ще видя Хю Лен. Нямаше нищо. Празнота. Всичко си отиде. Само след семинара мозайката ми се намести. Просто доктор Лен беше изчистил добре съвместните ни програми, и моето очакване за нещо свръхестествено от семинара, също се е изчистило. Аз получих само това, което е предназначено за мен, а не това, което рисуваше моето въображение. Благодаря ти!

Какво те удиви най-много от видяното и чутото? Запомни ли някой интересен пример за използване на Хо’опонопоно?

Ние знаем, че Хо’опонопоно е поемане на 100% отговорност за всичко около нас. Малък, но ярък пример.

Една рускиня, живееща в Германия, нещо не беше доразбрала и се обърна към Доктора с молба да повтори още един път. Някой от семинаристите в поддръжка на жената добави, че тя е от Русия. На което Хю Лен отговори: „Ако тя не е разбрала, то ние всички сме от Русия.” Гениално, нали? Благодаря.

Удаде ли ти се да говориш насаме с Хю Лен и да му зададеш въпрос?

Да, удаде ми се. Вълшебна половин минута! Аз се приближих до Доктора и му благодарих за изчистването. Стиснахме си ръце един на друг и той ми каза. I love you. Благодаря ти.

Традиционен въпрос на нашия сайт: Разкажи ни за най-яркото си чудо с Хоопонопоно?

Най-яркото чудо в последно време се случи при търсенето ми на квартира. Работата е там, че аз работя в един град, а живея в друг. И ето. Спешно ми трябваше стая близо до местоработата ми.

И така, започвам да търся. Или цената не ме устройва, или условията. Гледали ли сте предаването „Аз сама”? То беше за мен. Колко нерви и стрес ми струваше моята самостоятелност! ХАХА. И ето, след достатъчно тичане най-края получих озарение! Аз даже не се чистих по тази ситуация!

Ок. По-добре късно, отколкото никога.

След около месец аз се поинтересувах от приятелка, дали при неин приятел няма свободни стаи (честна дума, попитах просто така, без да чакам нищо)?! И ВИЕ само си представете моето състояние, когато разбрах, че след месец се освобождава стая! А цената е всичко на всичко 300 франка! Не много в сравнение с всички, на които съм попадала досега. Всички стаи струваха повече от 1000 франка. Все едно, аз бях готова да платя 700 при това разбирайки, че едва ще връзвам двата края. А тук 300!!! Нима не е чудо?

А сега кулминацията!  Когато вземах ключовете от стаите, на мен ми съобщиха съвсем друга цена! 200 франка!!!

Да ви кажа честно, моят интелект не можа да излезе с единна версия за обяснение на станалото! ХА ХА ХА… Благодаря!

Искам да ви пожелая никога да не спирате с изчистването. Даже да не виждате бързи резултати. Продължавайте да се чистите. Нека изчистването бъде заради самото изчистване! Доверете се на Бог! Той знае кое е добро за Вас!

Намерете възможност да отидете на семинар. Както каза доктор Лен: ”Това е най-доброто инвестиране. Най-доброто, което можем да направим за себе си.”

Обичам Ви.

Благодаря Ви.

Благодаря ти Кекulike.

Благодаря ти моя Олимпия (моето Унихипили) за помощта в изчистването. Обичам те.

Мирът от Мен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.