mirrorПрез първата половина от деня бях въвлечена в разговори за това как бързо е отминала младостта, колко весело хората са прекарвали времето си, колко дружно са живели и т.н. Честно казано – беше ми скучно, чак ми се допрозява…

Следобед имаше друга среща с хора, които имаха проблем. Подразни ме това, че всички искаха да споделят нещо, шепнейки си с моя мъж. Моето присъствие не беше нужно никому! Никой нямаше нужда да общува с мен по темите, свързани с техните проблеми!

Късно вечерта аз почти летях да вкъщи. Много ми се искаше да се усамотя и да си направя процеса Хоопонопоно. Имах желание да отмъстя за позора…

Прибирайки се вкъщи се юрнах да пиша изчистващите фрази, чистех всичко, които ми идваше наум, четях молитвите, дадени на тренинга на IZI LLC. Искаше ми се да се изчистя от въпросите. Например: „Правилно ли оценявам ситуацията?”

Аз се чистех и чистех и изведнъж видях ситуацията от друг ъгъл: Та мен сякаш ме предпазваха от информацията за проблемите и ми показваха картини от добрата, весела и интересна страна на живота. А разумът беше разтълкувал всичко наопъки. Аз не благодаря за хубавата, позитива информация, която ми е обратна връзка за това, че вътре в мен нещата са добре и се разстройвам, когато не ми дават да се „къпя” в чужди проблеми.

Буцата в гърдите ми все още ме мъчеше. Как да постъпя? Защо усещах тази тежест в гърдите си?

Мислите ми препускаха една след друга и в един момент се навърза следната нишка: Аз не съм нужна никому… Но нали всичко е в мен!… А какво ли нося в себе си? Вътре в мен има болка, подобна на заседнала в гърдите ми буца. Това е моята болка – болката в моето подсъзнание, на моето Унихипили! Това е негова молба към мен да започна изчистване! Аз съм нужна на моето дете – на моето Унихипили! Та аз съм инициатор на изчистване!…

И в този момент – на този стадий от моето изчистване при разговора ми с Унихипили, моята болка се разсея! На лицето ми се появи усмивка.

Много съм чела за важността на общуването с Вътрешното Дете, но все едно – разговорът с Унихипили не ми се удаваше. В този случай връзката се осъществи! Това общуване и разбиране на моята необходимост за моето подсъзнание беше искрено и вълнуващо. Благодаря!

За мен това беше още едно чудо, накарало ме да погледна в себе си и да поема 100% -ната си отговорност за всичко, което се случва вътре в мен. Благодаря на всички участници в днешното събитие за възможността да се чистя.

Всичко е в мен!

Благодаря!

2 thoughts on “Гледам В Себе Си

  1. Всеки трябва да осъзнае ,че всичко е вътре в нас. Да поемем 100 % отговорност зо това . Резултатите са фантастични. Благодаря ! Обичам те !

  2. Алоха! Благодаря за хубавото напомняне, че всичко е вътре в нас! Благодаря   на моето Унихипили, че  ми съдейства  постоянно за изчистването на спомените! Прости ми! Обичам те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.