женатаЩом стане дума за това, че трябва да дадем детето си на детска градина, веднага възникват множество вълнения.

Аз съм майка на две деца. И прекрасно помня, как беше с голямото ми дете. Възпитателите сутрин буквално отскубваха моя син от мен, за да мога да отида на работа. И ето, дойде ред и дъщеричката ми да тръгне на детска градина.

В последния момент стана ясно, че място в общинската детска градина вече няма, а жената, която се грижеше за нея, докато аз бях на работа ни отказа. На 3 септември трябва да съм на работа, а на 31 август сутринта, аз си стоя вкъщи ошашавена от дадената ситуация.

Какво да правя? На кого да звъня? Къде да се дяна? Трябваше ми известно време, за да изляза от блатото на въпросите и да се сетя за чистенето. Чистех всички свои въпроси, преживявания, съмнения…

В един момент чувам: „Всичко ще е така, както ще е най-добре именно за теб.” Какво е това? Моя мисъл ли е или…? Размишленията ми бяха прекъснати от телефонен звън. Обажда се моят благоверен и ме съветва да се разходя наоколо и да търся бавачка. Часът е 11.00 – подходящо време за разходка с деца. В този момент си помислих – едва ли ще е от полза, но все пак е движение по пътя.

По-нататък всичко беше като на сън! Аз стигнах до двор, в който никога друг път не съм била и я видях – бъдещата възпитателка на моята дъщеря! Вътре в мен всичко възторжено запя. Стана ясно, че тази лъчезарна жена Татяна, с нежно трептящ като звънче глас има своя малка частна детска градина в нейния дом и като по поръчка има едно свободно място!

Но! Татяна веднага предупреди, че на първо време детето трябва да престоява само по 2 часа в градината. Но разбира се! Как можах да забравя за това?! „Всичко ще е така, както ще е най-добре именно за теб.” – сетих се аз. И отново ЧУДО! Звъни завеждащата нашия отдел в службата и обяснява, че по силата на някакви обстоятелства, аз мога да отида на работа не на 3-ти, а на 6-ти септември! Аз малко бях преляла от излишък на чувства и на шефката и се наложи да изслуша моите признания в любов.

Сега моята дъщеря с удоволствие ходи на детска градина, а аз разбира се съм щастлива. Всичко се нареди по най-добрия за мен начин, благодарение на изчистването по метода Хоопонопоно и доверието в Създателя.

Мир за нас и нашите деца.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.