почукашИмах период, в който често чувах от приятели, че само благодарение на здрави връзки можеш да се устроиш на перспективна работа, да получиш необходимата длъжност, да уредиш детето си в добра детска градина или училище и т.н. още повече, че и към мен бяха отправяни подобни молби. Честно да си кажа, това винаги ми е тежало. Защото аз никога не съм искала да ползвам каквото и да е привилегии за себе си и своите роднини,  а да откажа на молбата да „помоля” други хора не успявах.

Времето тече. Сега съм хоопонопоно практик.  Вече не ми се налага да се сблъсквам с молба на познати да уредя някого за нещо. Най-напред винаги моля Създателя да изчисти всичко в мен, което е създало този проблем у човека, че той не може да се справи с него и е принуден да се обърне за помощ към мен.

Неотдавна една вечер ми се обади една жена, която се тревожеше за своя внук. Той не можеше да вземе изпит при един преподавател, който работи в същия ВУЗ, в който и аз. Момчето вече няколко пъти безуспешно се беше явявало на изпит.

Слушайки жената, аз автоматично записах на един лист името на момчето, името на преподавателя, названието на дисциплината, на ВУЗ-а… докато слушах, никак не се получаваше да чистя ни наум, нито на глас, затова се възползвах от неподострения молив с гумичка.

Поддържайки разговора, аз активно почуквах по листа с написаната информация на него с гумичката на молива. Неподострения молив с гумичка е един великолепен Хоопонопоно инструмент, който инициира молба за изчистване към Създателя.

Аз не познавах лично този много строг преподавател. Не знаех как да го открия. Аз просто чистех, а това вече е много. А на следващия ден ме очакваше радостно известие. Изпитът взет!!! Много яко! Аз помолих, почуквах и се получи чудесен резултат.

Ако при мен идват хора с проблеми, молби или просто се оплакват, аз поемам 100% отговорност и се обръщам към Създателя с молба да изчисти спомените за проблемите, които разбира се са в мен. Та нали Мирът започва от мен.

2 thoughts on “Да попиташ, Почукаш и Получиш Чудесен Резултат

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.