Обичам теАз много се страхувах да разкажа на сина си за Хоопонопоно. Защо? Наистина не знам. Разбира се, програмите ми нашепваха всякакви версии – обяснения, но нямах намерение да се хващам на тяхната въдица и се чистех. Чистех се и пусках очакванията си по повод всевъзможни варианти на нашия разговор.

Получих неприятно известие за рязко влошаване на здравето на родната ми баба. И съобщавайки това на сина си, го помолих да й казва: „Обичам те, бабо” много, много пъти. Без каквито и да е въпроси синът ми се съгласи и веднага започна да прилага тази безценна фраза на глас.

В главата ми започна диалог: „Защо той не ми задава въпроси? Защо, за какво ще ми помогне това? Та той ми е такъв любопитен!”. Моят интелект ме провокираше да се опитам да разбера. И вместо да се доверя и да приема, аз все пак го попитах:

– Алберт, ти знаеш ли защо трябва да се казва „Обичам те, бабо?”

– Да, мамо.

От вълнение едва не се задавих!

– Кажи защо?

– Ами… как да ти кажа… Когато й казвам: „Обичам те, бабо”, към баба текат много хубави, добри енергии, които я лекуват.

И кой на кого да разкаже по-добре за Хоопонопоно? smiley

Сега, когато говоря със сина си за изчистването, той приема информацията като разбираща се от само себе си, сякаш винаги е знаел за това.

Децата постоянно ни учат, само че, готови ли сме да ги чуваме? Аз почти всеки ден се улавям да мисля, че в домашната суета много често ми е трудно да се концентрирам над това, какво говорят моите деца.

Аз съм уверена, че абсолютно всяко дете притежава удивителен дар. Дарът – това е възможността да даваш това, което ще донесе Любов и Радост. Децата ми дават възможност да си спомним истината за себе си – любящи и любими, умеещи да се радват на всеки миг от живота. Всяка крачка и дума, пропити с Божествената светлина и Мъдрост. Разбира се, има случаи, когато поведението на децата, меко казано не доставя особено приятни емоции, но за мен това е само Божествен намек за възможността да пусна програмите, които са в мен.

Благодарение на Хоопонопоно, аз се уча да гледам на света всеки ден през очите на дете.

Обичам те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.