грешкитеМладите, пълни с ентусиазъм и живот хора, винаги имат желание да намерят този единствен човек, с когото може да се създаде семейство. Желаещите да срещнат своята втора половинка са цяло море. Стандартите към Идеалния Партньор много често са много високи. За съжаление, хората не винаги приемат правилното решение и от тук като следствие – океан от проблеми в сферата на любовните отношения.

Разбира се, от позитивните книжки ние знаем, че можем да създадем този идеал, да го запишем в красив тефтер, да мислим за него и да се надяваме, че Идеалът все някак си ще се появи на хоризонта. Но колко трябва да чакаме? Колко е нужно да мечтаем? Та не е тайна, че много мъже и жени така и не намират своята втора половина.

Хм… нещо не се връзва.

Първото нещо, което трябва да отчетем това е самият Идеал. Идеалът се гради от съществуващите във вашето подсъзнание програми. Вие не можете да измислите това, което не съществува във вашето подсъзнание. Получава се така, че даже да си мислите за най-положителните качества на бъдещия партньор, както и да се стараете, вие не можете да измислите това на Съзнателно ниво, боравейки с всичко на всичко 15 бита информация.

Останалите 11 милиона бита, които са в подсъзнанието, ясно диктуват вашето поведение във всяка една ситуация. Всичко се основава на залежите на вече сформирана, отдавна мъртва програма. Тя не е нова. Тя просто се повтаря, както изтъркана грамофонна плоча. А после започват сълзи, сополи, „А аз си мислех, че срещнах идеалния (-та), а всичко се оказа…” – позната фраза?

Работата е в това, че ние със своето Съзнание винаги мислим, че знаем повече от Бог. Ние винаги знаем какъв партньор ни подхожда.

А ако променим подхода? Ако го направим по Хоопонопоно? А ако позволим на Бог да ни донесе този партньор, който именно ви е нужен? Подобен подход не изхожда от вашите натрупани програми, а от Божията Воля и от Вдъхновението.

Колкото да излиза човек от рамките на своите желания, да прави определени действия, за да се запознае с противоположния пол, ако искаш блъскай се в стената – няма да има резултат, основан само на действията. Блокажите, са тези, които стоят на пътя между вас и този, правилният, във всички отношения партньор, предназначен за вас от Бог.

Благодарение на Хоопонопоно това може да се изчисти. „Създателю, аз съм 100% отговорна за това, че не мога да намеря и усетя този човек, дошъл в моя живот от Теб. Всички блокажи, стоящи на пътя на срещата ми с такъв човек – аз ви обичам и ви благодаря.”

Повярвайте – това не са празни думи. Аз съм била неведнъж свидетел на създаване на семейство по този начин. Хората в такива семейства, представете си, даже не се карат! Всичко е мирно и спокойно!

Много се радвам за тези, които още не са успели да създадат семейства и са дошли в практиката Хоопонопоно сега. Чудесен шанс да се направи всичко безпогрешно, държейки за ръка Бог. Нека Той ни води. Той знае най-добре. Важното е да се доверим.

А тези, които скоро са узнали за Хоопонопоно, които имат семейства или продължителни отношения и въпреки това имат проблеми – всичко това също може да се поправи. За това и имаме Хоопонопоно – да се поправят, коригират грешките…

Пожелавам ви да разчистите блокажите!

Обичам те!

3 thoughts on “Къде E Моята Половинка?

 1. Прочетох книгата, не всичко разбирам, затова я препрочитам. Отскоро повтарям четирите фрази. Чета молитвата на Морна Симеона на глас, сутрин и вечер. Споделям проблемите си с безработицата и финансовите ми затруднения, отчасти дължащи се на некоректни платци. Считам, че всички проблеми са важни. Затова ги рамкирам тук. Големият ми син (33 г.) не е удовлетворен откъм характера на работата и възнаграждението, оттам ниското му самочувствие… Още – никотинова зависимост. Малкият ми син (26 г.) с криминално досие и мутренско битие, безхаберен откъм работа, без мечти – отсъстващ от живота… Зависим от хора, здрава пъпна връв с майка му. Моля Бог за най-подходящ избор на занаят при него, за най-подходящ начин да го изучи и работи. С натрупан много гняв (повече от 10 години), който може да се излекува, да се неутрализира единствено с любов. Бившата ми жена (55 г.) страда от орална характеропатия, злоба, вражда, отмъстителност спрямо мен, агресивна, с постоперативни възли в гушата и кретащ чорапен бизнес… Знам, единствено Бог – Абсолютната Неограниченост – може да ми помогне. Моля за практически насоки, съвети. Обичам ви. Моля ви, простете. Съжалявам. Благодаря.

  1. Благодаря за възможността да изчистя тези програми в себе си.

   Щом ги споделяте с мен, те са и мои програми, а също така и на всички хора, които ще узнаят за тях.

   Вие вече сте стъпили на пътя. Това е пътят към изчистването: със Съжалявам; Моля те, прости ми; Обичам те; Благодаря.

   Не хората около вас са такива, каквито ги описвате, а програмите, през които гледате и които ви карат да ги виждате такива. Тези програми в момента се проиграват във вас. Идват под носа ви, за да ги пуснете.  Били са с вас и в минал живот, и в следващия отново ще ви придружават, докато не ги изчистите.

   Ако ги изчистите от себе си, хората около вас ще започнат да се държат различно. Доктор Хю Лен казва – това е невъзможно (в смисъл да останат същите). Хората около нас са нашето огледало. И ние трябва да чистим себе си, за да се променят те – така, както казва Джо Витале – аз бръсна себе си (чистя себе си), а не огледалото (отражението си).

   Изход имате: чистете се.

   Мирът започва от мен

 2. Здравейте. Аз съм Йорданка и също съм завладяна от чудесата, които се случват благодарение на хоопонопоно.Узнала, за вашия проблем  се чувствам отговорна да го изчистя и освободя от себе си.Благодаря ви. Практически съвети не мога да ви дам, но ви подкрепям във вярята ви за неограничените възможности на този метод. Сигурна съм, че заедно можем да преодолеем проблемите във вашия, т.е. в нашия живот. Няма да стане като с вълшебна пръчка, но дейстава. Имайте вяра в Бог и онази част от него, която живее във вас.

  Съжалявам.Моля те прости ми.Обичам те.Благодаря.

  Продължавайте и резултата няма да се забави.Но чистете себе си от проблемите , които споделяте с близките си. Не близките си.

  Мирът започва от мен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.