мъжътТака, така. Ето че стигнахме до темата, която честичко се среща в семейния живот.

Обед, вечеря и закуска кой готви? Жената! Прибира кой? Жената! Чисти кой? Не е трудно да отгатнеш. А мъжът само ходи на работа? Ха Ха Ха!

В моето семейство с подобни неща съм се занимавала винаги аз. Не се доверявах за повечето неща. Относно чистенето – аз съм главният контрольор. Всичко трябва да е по моему. Чували ли сте за хора, които след като изпратят гостите веднага оправят гънките по дивана, изглаждат ги. Ето на, това се отнася за мен. Хехе.

Хоопонопоно ми помогна „незабележимо от мен!” да пусна този контрол. Защо казвам – незабележимо, само за това, че чудото дойде от само себе си не в един ден. Но ме радва, че дойде!

Мъжът ми се захвана да ми помага, като започна по-честичко да готви. А готви мммммм…….. яко! Ето къде било заровено златото!

При чистенето пое цялата работа с прахосмукачката. Чак сега усетих колко много време съм губила за това! Ой!!! Да, и чистенето вкъщи върви като цяло по-бързо от преди. И колко свободно време ми остава!

В моя дом е живеело чудо, а аз не знаех за това, защото програмата за контрол беше силна. Откъде можех да видя това? Та аз гледах през очите на програмата. Да, и най-важното, на мен ми харесва как чисти мъжът ми на 100%.

Обичам те.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.