111Всички знаят книгата „Абсолютна неограниченост”, която написа Джо. Случайности в живота няма, но по някаква причина именно най-добрият му приятел му е разказал за Хоопонопоно. Този същият приятел е довел Джо до Доктор Хю Лен. Твърде вероятно е, ако не беше уникалността на Ихалеакала Хю Лен и неговото изчистване чрез процеса на Морна, книгата да не бъде така интересна и удивителна.

Джо бил изумен не само от процеса Хоопонопоно, но и от невероятната способност на доктора да „Говори с предмети и духове!”, „Той лекува без да е виждал пациентите си!”. Дузина подобни възклицания  ще намерите в целия текст на книгата.

Да, на Джо Витале му е „излязъл късмета”, запознавайки се с Ихалеакала Хю Лен. А може би му е провървяло не само на него, но и на всички нас. Получил се е висококачествен материал и благодарение на него целият свят успя да узнае за учението на Морна – Самопознание на „Аз” чрез Хоопонопоно.

Понякога си мисля „А какво би станало, ако Джо се беше запознал от самото начало не с Ихалеакала, а с Камайли Рафаилович? Предполагам, че у Джо би се появила цяла библиотека от бестселъри!!!

Камайли е много скромен и непубличен човек. Вече не можеш да я срещнеш на семинарите по Хоопонопоно, но как е работила с Морна, как е вървял процеса на получаване на Хоопонопоно от Създателя – тя знае лично. Това, което е „виждала” Морна, е „виждала” и продължава да „вижда” Камайли. Камайли е много известна в кръга на Хоопонопоно практикуващите в САЩ.

Веднъж на тренинг, един мъж внезапно прекъснал Морна с въпрос за свои отношения с жена. Съзнанието на мъжа не искало да разбере ЗАЩО в неговия живот е възникнал този проблем. Морна не се заела да отговаря на въпроса. Тя е видяла повече от спомена, диктуващ на мъжа този повърхностен въпрос. Тя отговорила на въпроса с въпрос: „Ти знаеш ли, че някога си бил морска трева?”. Мъжът от изненада забравил своя въпрос. На Морна не й е било е интересно това, което е на повърхността. Било и е интересно да изчисти това, откъдето всичко започва – от превъплъщенията на мъжа от времето, когато е бил трева. Причината си стояла там.

Камайли притежава същия начин на виждане. Морна я е учила как  правилно да прави това. И този същият, вече легендарен Ихалеакала винаги се обръща към Камайли, за да провери една или друга информация, този или онзи Хоопонопоно инструмент. Морна Симеона е казвала, че работата на Камайли е да седи, „гледа” и говори за това, което вижда. Тези, които участваха в радиопредаването през януари 2014 година навярно са забелязали, че всеки път Ихалеакала на всички въпроси моли да отговори първо именно Камайли. Ихалеакала знае какво прави.

Аз съм невероятно щастлива, че за страните от ОНД Камайли ще отдели от своето време през май 2014 година. Тя ще дойде за радиопредаването „Изчистване на парични дългове”. Повече от 44 години с процеса Хоопонопоно, прилагането му в бизнеса, в работата с парите, банките е позволило на Камайли да създаде и разработи няколко бизнеса. Повярвайте, имаме от кого да се учим. Кой знае – може някой от участниците да узнае за причините за своите дългове от живота му, когато е бил амеба и Създателя да му поради инструмент конкретно за работа с дълговете така, както се случи в процеса на чистене на миналото предаване с Камайли.

Чистим Дългове – Парични и Кармически!

Обичам те!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.