отзивиМного съм благодарна и щастлива, затова че бях участник в Първия Хоопонопоно семинар за България  и за промените, които се случват с мен и хората около мен, благодарение на този вълшебен хавайски метод! Но сега не бих искала да говоря за настъпилите чудеса около мен, а за преживяването ми снощи (26.5.15) на първата за мен Клубна сбирка.

Станах член на Виртуалния клуб, защото намирам за особено важно да се общува на живо със съмишленици, които могат да те разберат и подкрепят….. Светът навън е един истински хаос, всеки бърза, тича и гони задачи; по улиците и в транспорта се сблъскваш лице в лице с дигиталния аутизъм – всеки крачи със слушалки в ушите, потънал в собствения си свят, да не говорим, че все по-често виждам не само да крачат, ами и да подскачат и гримасничат в такт със звуците, които слушалките изливат в главите им. J Сякаш се движим в свят, пълен със зомбита и роботи………  Точно затова с най-голяма радост станах член на Виртуалния клуб – за да намеря онова спокойно островче, в което да имам възможността да пообщувам с хора, мислещи като мен, едно – макар и символично – от многобройните малки островчета на Хаваите, което да ме потопи в своята си магия на безмерно спокойствие и Любов………

С нетърпение чаках първата за мен Клубна сбирка! Напълно оправда очакванията ми! Цял един час бях потопена в едно защитено пространство на хармония и мир……… Гласът на Мерал е толкова лечебен!!! Само да я слушаш ли, слушаш………. Темата беше за Вътрешното дете, Унихипили. Беше интересно, много полезно и  настина вълнуващо. Толкова много неща ми се изясниха! Накрая се чувствах като окъпана, пълна с хармония и мир вътре в себе си……. И не само това, но усещах как те се излъчват като вълни от мен, зареждайки пространството около мен…………

Сега с още по-голямо нетърпение очаквам следващата среща!

Благодаря ти, Мерал!

Благодаря ти, мое любимо Хоопонопоно!

Обичам ви! Мария Огнянова

 


отзивиЗдравейте много се радвам, че се открихме най-после. Искам да ви кажа, че след като вчера ви открих и започнах да практикувам, още вчера вечерта се върна огъня в гърдите ми, който понякога усещам, онова чувство на безпределна свобода и любов, което е нашата истинска същност. На сутринта получих от една приятелка послание с картинка,  което гласеше следното: „Новият ден е едно ново начало – усмихни се, денят ти ще бъде прекрасен!“. След това излязох и тръгнах на работа и докато вървях – чистех ли чистех. В един момент погледа ми се закова в една кола, която бе спряла на пътя ми, а на нея пишеше с големи букви UNITED (ЕДИНЕН,ОБЕДИНЕН). После продължих и бях на седмото небе продължавайки да чистя, мислейки си за Хоопонопоно. В едни момент главата ми се вдигна сякаш от само себе си и видях пред мен надпис „GOLDEN KEY“ (Златен Ключ).Целият ден бе изпълнен с умиротворение, дълбок вътрешен мир и радост. Още усещам огъня в гърдите си докато пиша тези редове. Искам да ви благодаря, че ви има и да ви кажа, че ви обичам! Ние сме едно!

Красимир

 


отзивиНека всички знаят колко е яко това (простете за жаргона). Искам да добавя, че навярно бих прозряла своето предназначение в края на живота си, доколкото неувереността и съсредоточеността само да печелиш пари не ти дават възможност да пробият и се покажат истинските ти способности. А когато с прожектор ти осветяват пътя и ти обещават поддръжка, душата ти пее и ти израстват крила. Огромно благодаря за такава вдъхновяваща консултация. Непременно ще съобщя какво става с мен, защото ще започна от абсолютната нула и без специално образование и навици.

Общуването с Вас по време на консултациите на мен винаги ми посочва изход, прехвърлящ  границите на моите възможности. Това, което правите е фантастично. Повече от всичко ме порази присъствието (по време на нашия разговор) на 26 ангела, аз обикновено мислех, че са един или два. Благодаря на Ангелите и Наставниците.

Благодаря. Юлия.

 


отзивиБлагодаря за забележителните минути, които ми посветихте в ефира на консултацията „Послание с  Любов!” Благодаря за топлата атмосфера, за изчистването, за нежната работа! Всичко беше толкова необикновено, аз за пръв път вземах участие в подобно мероприятие. Много съм признателна за поддръжката, което дава сили за чистене и за действие. Благодаря ви. Обичам ви.

 


отзивиЧестно да си кажа, вълнувах се преди консултацията на живо „Послание с Любов”. Но преди началото на предаването, вие така подробно и ясно  обяснихте, разказахте за своя опит, че аз веднага се успокоих. Усещането за мир, топлина и любов продължи по време на цялото предаване. Получената от мен информация разбира се е много важна, но най-безценното, което съществува във вашите предавания, това е изчистването. Безгранично съм ви благодарна! Дълбок поклон пред вас!

 


отзивиАлоха! Кекалике!

Благодаря ви за провеждането на срещата консултация „Послание с Любов”!, за възможността за изчистването, за възможността за общуването с отишли си роднини и Унихипили на моята кола и моята работа.

Благодарение на вас, аз пуснах преживяванията, че душата на баща ми не е в покой. Сега зная, че всичко е добре и няма обиди. Благодаря за възможността да разбера причините, корена на проблемите и възможността да насоча вектора на изчистването си в необходимото по-конкретно направление.

Послание с любов е като телекомуникационен мост между нас и невидимия свят (нашият дом).

Всичко, което ми разкрихте, беше потвърждение. Потвърждение за това, че има светлина, единство и любов – и тя спасяват света!

Може да звуча объркано… но още съм в процес на осъзнаване на получената информация, използвам инструментите за изчистване на програми, носещи ми безпокойство…

ММ Благодаря!

 


отзивиКекалике, Благодаря ви за добрината и помощта, в мен възникна усещане, че с вас се познаваме отдавна, макар че може и да е така наистина. След срещата консултация с вас в душата ми се настани установи невероятно спокойствие и твърда увереност в това, че съм на верния път. Това беше нещо невероятно, аз разбрах това, за което се говори през цялото време в Хоопонопоно: аз нищо не знам.

Финият свят е много по-голям, отколкото светът, в който аз живея. Именно там са всички отговори, които са закрили от нас програмите. По време на предаването в на живо, аз получих информация на кои проблеми да обърна внимание при изчистването си. И получих ясно разбиране изобщо какво е проблем и кое не е. В края на срещата така не ми се искаше да се разделям с вас… Благодаря ви, желая ви мир – на вас и на всички читатели на сайта. Обичам ви!!!

 


отзивиАлоха, Кекалике!

Аз много обичам вашия Сайт Чудеса Хоопонопоно!

В предаването „Послание с Любов” реших да участвам „случайно”. Това, което узнах по време на предаването на живо, отначало ме шокира. Съзнанието трудно приема информация за това, което се намира зад предела на 15-те бита. Благодаря на Създателя за това, че той ни разкри Хоопонопоно и възможността да поправим „грешките”- своите и на нашите предци. Благодаря за възможността да получа послание от моя баща. Благодаря на Кекалике за препоръките за изчистване на ситуацията. Вашата помощ в изчистването и пускането на проблемите е безценна.

Обичам те!

 


отзивиАлоха, сайт Чудеса Хоопонопоно! Алоха, читатели на сайта! Днес открих за себе си нещо Необятно, Безгранично! Помогна ми в консултацията „Трио”. Всичко, което ми предаде моето Вътрешно Дете, се оказа невероятно ценно! Толкова хиляди години моето Дете търпеливо е чакало – кога ще си спомня за Него!? И ето сега се чуват думите: „Мамо, аз те обичам…” какво може да е по-скъпоценно от такова признание? Потресаващо… благодаря ти за твоята Дарба!

POI

 

 


отзивиИскам да изкажа своята признателност на за срещата с моето Унихипили. Аз узнах за своето Детенце – какво обича то, за какво мечтае. Сега непрекъснато разговаряме, макар да не го чувам. Аз знам, че ние с него се обичаме и ни е добре заедно. Да си призная, преди срещата с Каелана аз имах страхове, че моето Дете не е с мен. Щастлива съм, че моето общуване мина забележително добре и това заздрави моят контакт с Унихипили. Вече нямам основание за безпокойство.

Обичам те!

Алия

 


отзивиАлоха, Кекалике!

Аз съм толкова силно трогната от ВАШЕТО ВДЪХНОВЕНИЕ! Когато видях новия продукт Подкасти „Практическо Хоопонопоно”, вътрешният ми глас извика: ”ЕТО ГО!” А при мен си стояха парички от мама за „ДА СЕ ПОГЛЕЗЯ” smiley. Окрилена от вътрешен възторг аз тръгнах да платя Подкастите и да се възползвам от възможността още един път да получа консултация ОТ ВАС. Прослушах Подкастите. Това действително беше действително ТОВА, КОЕТО ТАКА ДЪЛГО ЧАКАХ!!! Безумно ми харесват ВАШИТЕ гласове! Гласът на Кекалите звучи като струна на китара… Да, именно пее! ВИЕ СТЕ УДАЧЕН И ЧУДЕСЕН тандем! Ой, пиша и разбирам, че не мисля… Така-така, минавам непосредствено към въпроса, просто не мога да се удържа… много ми се искаше да споделя своя ВЪЗТОРГ по повод ВАШИЯ нов проект.

Прослушвайки Прекрасните Подкасти, моите въпроси намаляха. Еднозначно дойде голямо разбиране, на което аз много се радвам. Например, един от първите въпроси беше за името на Унихипили)). Благодаря за разяснението!

 


отзивиВчера получих вашият великолепен Подкаст и разбрах, че не аз се тревожа, а моето Вътрешно Дете. Аз практически се чистя постоянно, а ето че на детето не съм отделяла достатъчно внимание. От снощи аз постоянно разговарям с него. Благодаря ти, Кекалике! Благодаря ти! Вашето практическо Хоопонопоно е неоценим подарък за всички, който се събуждат и се стремят към Нулата.

Обичам те!

ММ

Марина

 


отзивиАлоха, скъпи сайт „Чудеса Хоопонопоно” и „Виртуален клуб”!

Алоха на всички  ваши Унихипили! Не можах да се сдържа и реших да ви пиша. Сърдечно ви благодаря за великолепната идея „Бележки на Унихипили”!!! благодаря ви за ценната информация и за възможността за изчистване! Именно това е нещото, което ми трябва сега. Четох Серия 1-2 и ми потекоха сълзи, не знам защо. Но аз чувствам, че на моето Дете му харесва „Бележки на Унихипили”, както и на мен. Много ми хареса мелодията на Пеперудата Индиго! Действително се наслаждавахме!

Благодаря за това, че неотдавна ми помогнахте да си върна Моето Дете, а сега още повече да укрепя приятелството си с него, любовта, взаимното разбиране и поддръжка. Аз разбрах колко е важно и първостепенно общуването и разбирането на своето Унихипили. Обичам вас и вашите Унихипили! Благодаря ви,  скъпи Кекалике! Благодаря на вашите Унихипили! Благодаря за всичко на всички, които имат отношение към това. Благодаря на всички Унихипили, обичам ви! Благодаря ви! Мир вам.

Юлия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.