водаВ статията Чудесна слънчева вода аз разказвам за един инструмент, който може да се консумира – Вода. Там подробно е описан процесът на приготвяне на Синя Слънчева Вода.

Много хора задават един и същ въпрос: „Какво да правя, когато времето е абсолютно мрачно? Живея на място, където половин година няма слънце…”

Хоопонопоно е толкова просто, че не са нужни никакви хитрости и изобретателност. Всичко е мноооооооого просто! И така, ще се повторя, че за приготвянето на Синя Слънчева Вода са нужни:

1. Син стъклен съд.

2. Вода

3. Слънчево време

След като сте налели вода в синята стъклена бутилка (съд) и сте го държали на открито слънце 30-60 минути, на вас НИКОГА повече не ви е нужно да правите това!!! Синият съд остава завинаги зареден!!! Процесът е достатъчно да се направи еднократно! Това е!

Винаги ми е било интересно, какви вкусови усещания възникват при пиене на тази вода. На мен ми се струва, че Синята Слънчева Вода винаги е по-вкусна, отколкото до момента, в който съм я поместила там.

А как е при вас? Споделете!

I love you

 

6 thoughts on “Само Един Път!

 1. Благодаря за полезния сайт!! И ние вчера си купихме синя бутилка за слънчева вода, към която бяха прикрепили и пликче с клиноптиолит за период от три месеца.Той има свойството да елиминира йоните на тежките метали от водата както и радиоактивно замърсяване. Има и символи и утвърждения, които енергетизират и подобряват качеството на водата като „Благодаря ти! Обичам те!“.
  Животът ни стана малко по-цветен и надявам се хармоничен.
  Магазинчето се намира на „Красно село“ в София, но самата бутилка е производство на IKEA.
  Благодаря за всички споделени и „подарени“ знания и техники в този сайт и за чудесното мотивиращо споделяне!
  А сега силно си мечтая да изкарам и семинара по Хоопонопоно!! (Жалко, че цените на такъв семинар не са съобразени с икономическата и финансова ситуация в България; семинарът със сигурност е безценен!, още повече воден от самия Д-р Хю Лен, но когато животът ти има финансови лимити и те са несъпоставими със стандарта на живот в Америка и Европа, е трудно да „надскочиш себе си“ и региона, в който си поставен да живееш.)

  1. Благодаря за хубавото писмо, Ани.
   Фразите “Благодаря! Обичам те!” – не са само утвърждения, а и мощни изчистващи инструменти.
   Семинарът наистина е безценен, защото всички промени, които настъпват в живота ти не могат да бъдат платени и купени за никакви пари. Относно цената на семинара, то я е една и съща по целия свят. Ако обаче, малко българи могат да си я позволят – не е ли това една обща наша програма? Щом е в нашия живот, в нашата реалност, в нашето полезрение е наша отговорност. Не ли време е да се захванем за работа и да започнем от някъде да поправяме ситуацията? Всички грешни мисли, чувства и постъпки, които нося в себе си като мои, като стара родова памет и са причина за блокирането на потока на парите и благополучието в моя живот: обичам и благодаря, обичам и благодаря, обичам и благодаря… Аз не знам кога и как съм ви сътворила или приела, но аз поемам 100% отговорност и искам да поправя грешката. Простете ми, пари, за всички случаи, в които съм ви упреквала волно или неволно, че идвате при мен в недостатъчно количество. Съжалявам. Моля те, прости ми.
   Разбира се това не е формула, просто в момента така ми дойде. Поправяйки грешките, имаме шанс да надскочим всякакви ограничения и проблеми, стига само наистина да се заемем сериозно с поправката.
   Доктор Хю Лен вече не пътува и не води семинари. Инструктор на българския семинар е негов много близък приятел Марвин Грино. Може да пречете за него тук: http://hooponopono-bulgaria.com/instructors/. Джо Витале също пише за него в книгата си „Абсолютна неограниченост”.
   Можете и да го видите във видео материалите, преведени вече на български език – интервютата на Хю Лен с Рита: https://www.youtube.com/watch?v=j72WZl7sXGU

   Помислете си само, ако до всяко чистещо с хоопонопоно същество, застане поне още едно?… Тогава, тогава предвиждам такъв живот….

   Мир от мен.

 2. Здравейте! Много бих искала да намеря синя стъклена бутилка. От Варна съм. Ако някой може да ми помогне като ме насочи към магазин или сайт, ще съм безкрайно благодарна. Мир от мен 🙂

 3. Здравейте. Мога ли да си боядисам бутилката, т.к.срещнах коментари,че не трябва да се боядисва. Другият ми въпрос е : когато водата се оставя на слънце, кое се зарежда водата или стъклото? 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.