денМного начинаещи, практикувайки Хоопонопоно правят голяма грешка като отделят процеса на Хоопонопоно от ежедневния живот. Чувала съм хора да казват: добре де, ето вие говорите, че трябва да се чисти проблема с парите и толкова. А аз трябва да живея. Трябва децата си да нахраня, сметките си да платя.

Абсолютно вярно. Ние не сме амеби. Ние сме живи хора и имаме задължения, имаме работа и така нататък.

Но! Ако всеки ден чистим следващия, а заедно с това и всичко, което „аз знам, че ще се случи утре”  и „понятие си нямам какво ще се случи утре” – всичко ще тръгне много по-лесно. Премахвайки всички блокажи в подсъзнанието относно утрешния ден, ние оставяме на Създателя да ни води и вдъхновява за това, което е нужно да направим, извършим, заработим, договорим.

Да извършим – действията, които с лекота ще ни доведат до най-добрия резултат.

Да заработим – парите, идващи от идеалния и правилен източник на доход.

Да се договорим – с нужните, правилни хора и при това необходимите думи ще идват от теб, от твоето сърце без всякакво усилие. Ще кажеш именно това, което трябва да кажеш, за да се сключи сделката,  при  разговор с началника и така нататък.

Та нали всичко това са реални неща, които виждам в живота си и живота на хората, практикуващи Хоопонопоно. Това не са чудеса, а реалност, която създава за мен Твореца.

Благодаря му!

Обичам те!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.