процес на изчистванеАз зная, че нищо не зная и често е удивително да наблюдавам какво става при изчистването. Както вече споменах в статията Интернационално Изчистване, аз съм чест посетител на семинари по Хоопонопоно. За мен това е процес на изчистване.

Най-удивителното нещо е това, че сред студентите на семинара отново и отново за изчистване идват самите инструктори! Това говори, че (поне според мен) колкото и да са непоколебими в своето очистване, те използват всяка една възможност да продължават изчистването си нон-стоп!

Например този път сред участниците в семинара заедно с мен бе Ихалеакала Хю Лен, Мери Кьолер, Мариан Каминиц, Констанс Хокопана Вебер.

За мен това беше първият семинар, в който инструктори с многогодишна Хоопонопоно практика бяха ученици като мен. Потресаващо!

Забележително е все пак, че Създателят ми показа това. Ние действително всички сме ученици в това изчистване. До Просветлението има още много. Смирение и пълно доверие към Създателя – това е нелесно дело. Но! Чрез изчистването това става все по-лесно и по-лесно.

Да… не е лека тази работа….. да се измъкнеш от блатото на програмите….

Често си мисля, че Хоопонопоно това е техника на шестте П: Поизмия, Почистя, Прахоосмуча, Поотупам и Прекрасно, вдъхновено да си Поживея. Прелест!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.