%d0%b7%d0%b0%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%ba%d0%b0-%d0%b1%d0%b0%d0%bc%d0%b1%d1%83%d0%ba-150x150Преди няколко години си поръчах от магазина на Камайли два разделителя за книги „Бамбук“. Тогава магазин имаше само в САЩ.

И така, аз имах два разделителя за книги „Бамбук“. Единия веднага сложих в паспорта си. Другия – на бюрото си, за да изчиства всички документи, с които работя. Иии…, аз съвсем забравих, че изчистването тече с пълна сила, не забелязвах чудесата, които се случват в резултат на изчистените с „Бамбука“ документи, ако не беше… Ако не беше един случай.

За класен ръководител на сина ми беше назначена учителка, която, меко казано, намирах за странен човек. Ще призная, че недоволство имаше от страна на всички родители. Децата губеха интерес към ученето, защо често са ги наричали с унизителни думи.

Аз, разбира се, като практикуващ хоопонопоно осъзнавам, че всичко, което виждам е в мен и трябва да чистя себе си. Но когато обиждат детето ти е много трудно да се „контролираш“ и просто да се чистиш.

И ето, отивам на срещата на сина ми с необузданото желание да си кажа мнението. Желанието беше толкова силно, че ръцете ми трепереха. В чантата си носих паспорта с разделителя за книги „Бамбук“. Спомних си за него и бързо го извадих, за да го държа през цялото време в ръка. Хоопонопоно иструментите са ни дадени за помощ в моменти, когато ни е много трудно за започнем изчистване със съзнанието си.

Пристигнах на срещата, седнах, учителят започна да разказава нещо… А, аз, онемях! Сякаш някой ме прегърна много нежно и не исках нито да говоря, нито да споря, дори да мисля! Срещата мина бързо и спокойно. А много родители искаха да вдигнат скандал. През цялата година ходих на срещите с „Бамбука“).

Какво беше това? Сигурна съм, че самият разделител „Бамбук“ разчисти в мен пътя към мирното разрешаване на ситуацията. Аз просто го държах в ръцете си. След срещата продължих своето изчистване със сина ми, класния ръководител и училището с материалите на Морна, които получих на семинара.

Годината свърши, синът ми си взе изпитите. С класния ръководител се разделихме спокойно и без чувство на неприязън един към друг. Вярвам, че тази програма на „странни“ отношения с класния ръководител се изтри в мен, та нали имам още три деца, които скоро ще тръгнат на училище.

Разделителят „Бамбук“ помага в изчистването на дълбоко скрити емоции, блокажи и негативни връзки, които ни пречат да бъдем тези, които сме в действителност. Благодаря на този иструмент за Чудото извън пределите на разбирането!

One thought on “Бамбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.